Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Fincher vil lave fem sæsoner af ‘Mindhunter’

David Fincher vil lave fem sæsoner af ‘Mindhunter’

22/08/2019 | Flixfilm

mindhunter serie netflix 2019Den psykologiske krimiserie ‘Mindhunter’ fra den anerkendte instruktør David Fincher (‘Gone Girl’, ‘Zodiac’, ‘House of Cards’) går i disse uger sin sejrsgang over hele verden.

Både første og anden sæson af den nervepirrende krimi har fået fremragende anmeldelser og serien udråbes allerede som værende en af Netflix’ bedste serier.

Den store bevågenhed har naturligvis fået mange til at spekulere hvor mange sæsoner, der mon er i vente med de to FBI-agenter Holden Ford og Bill Tench.

Det amerikanske medie Screenrant har interviewet Holt McCallany, som i serien spiller Bill Tench, der udtaler, at David Fincher forventer, at lave fem sæsoner af ‘Mindhunter’.

Det faktiske antal sæsoner er dog ikke bekræftet af streamingtjenesten Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Holt McCallany og David Fincher har en historie sammen da førstenævnte har spillet med i to af instruktørens tidligere film; ‘Alien 3’ og ‘Fight Club’.

LÆS OGSÅ:   Netflix laver 'Peaky Blinders'-film med Cillian Murphy

I ‘Mindhunter’ drager de to førnævnte FBI-agenter ud på en ildevarslende, dybdeborende odyssé for at klarlægge de brutale svar blandt farligste seriemordere og voldtægtsforbrydere. For at kunne pågribe dem må FBI lære, hvordan de tænker – for hvordan overgår man galskaben og kommer den i forkøbet, hvis man ikke forstår den eller dens tanker?

De studere og interviewer blandt andet Ed Kemper, James Earl Ray, Ted Bundy og Charles Manson.

Se ‘Mindhunter‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar