Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Letterman får egen serie på Netflix

David Letterman får egen serie på Netflix

08/08/2017 | Flixfilm

Den 70-årige David Letterman kunne ikke længere holde sig væk. Efter 33 år på skærmen og med den proklamerede pension i 2015, kan Netflix nu offentliggøre, at den verdenskendte tv-vært vender tilbage i en ny Netflix-serie.

Det annoncerer streamingtjenesten Netflix i en pressemeddelse.

Serien, som stadig er unavngivet og bliver på 6 episoder, kombinere to af de interesser som står Letterman højest; dybdegående interviews med ekstraordinære personligheder og interessante historier fra den virkelige verden.

I hvert af de time lange afsnit vil Letterman have en længevarende samtale med en enestående gæst – samt undersøge andre spændende emner – alene, væk fra studiet – som udfordrer han nysgerrighed og humor.

I pressemeddelelsen udtaler David Letterman;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg føler mig begejstret og heldig at få lov til at arbejde med Netflix på dette projekt.” Han tilføjer; “Her er hvad jeg har lært: hvis du går på pension for at bruge mere tid sammen med din familie, skal du først spørge dem om lov til at vende tilbage.”

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2024)

David Letterman har gennem 33 år været på tv og har været vært på intet mindre end 6028 episoder af Late Night og The Late Show, hvilket gør ham til den længst siddende aften-tv-vært i amerikansk historie.

Den nye serie med David Letterman kan ses på Netflix Danmark i 2018.
Skriv kommentar