Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Letterman interviewer Barack Obama i nyt Netflix-show

David Letterman interviewer Barack Obama i nyt Netflix-show

05/01/2018 | Flixfilm

August 2017 blev det afsløret, at den mangeårige og verdenskendte tv-vært David Letterman vender tilbage på skærmen i et nyt talkshow på Netflix.

Nu kan streamingtjenesten imidlertid annoncere showets navn, gæster og premieredato.

Showet har fået titlen ‘My Guest Needs No Introduction With David Letterman’ og det er tilsyneladende ikke for sjov, at programmet har fået netop dét navn for gæsterne behøver bestemt ingen introduktion.

I første program er det den tidligere amerikanske præsident Barack Obama, som interviewes i det timelange show, der iøvrigt er hans første talk show-interview siden han forlod pladsen som verdens mægtigste mand. Sæsonens øvrige gæster er George Clooney, Malala Yousafzai, Jay-Z, Tina Fey og Howard Stern.

Programmet får premiere på Netflix den 12. januar, men kun afsnittet med Barack Obama – fremover er der premiere på en ny episode hver måned.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden de dybdegående interviews vil showet også blive krydret med andre interessante historier og emner fra den virkelige verden – alene, væk fra studiet – som udfordrer David Letterman nysgerrighed og humor.

David Letterman har gennem 33 år været på tv og har været vært på intet mindre end 6028 episoder af Late Night og The Late Show, hvilket gør ham til den længst siddende aften-tv-vært i amerikansk historie.

Se ‘My Guest Needs No Introduction With David Letterman’ på Netflix Danmark fra den 12. januar.
Skriv kommentar