Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Letterman møder Zelenskyj

David Letterman møder Zelenskyj

06/11/2022 | Flixfilm

Den verdenskendte og ikoniske talkshow-vært David Letterman er tilbage med sit Netflix-show ‘My Next Guest Needs No Introduction‘ og denne gang dukker en særdeles aktuel op i stolen overfor Letterman.

Der er tale om Ukraines præsident, Volodymyr Zelenskyj, som mange – desværre – er kommet på fornavn med efter at Rusland og præsident, Vladimir Putin, tidligere på året angreb landet og iværksat en russisk militæroperation.

David Letterman er fløjet til hovedstaden Kyiv for at interviewe Zelenskyj, som har brugt de sidste 8 måneder på at nedkæmpe de russiske styrker, som invaderede landet i februar 2022.

Zelenskyjs lederskab under krigen har modtaget meget international ros og inspireret mange, og det er derfor helt sikkert et punkt som vil blive diskuteret når han sidder overfor Letterman.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke første gang, at David Letterman har en præsident i stolen. Barack Obama har også tidligere medvirket, mens også Jay-Z, Robert Downey Jr., Lizzo, Malala Yousafzi og Billie Eilish samt mange flere har været en del af de i alt 22 episoder, som på nuværende tidspunkt er tilgængelig.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Afgrunden'

Episoden med Volodymyr Zelenskyj får premiere senere på året.

Det er dog ikke det eneste med Zelenskyj, som Netflix har at byde på. Tidligere på året havde streamingtjenesten premiere på komedieserien ‘Servant of the People’, som netop har Zelenskyj i hovedrollen. Ukraines præsident havde nemlig en gloværdig karriere som komiker og skuespiller før han blev landets øverste chef.

Se ‘Servant of the People‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar