Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Lynch arbejder på Netflix-serie

David Lynch arbejder på Netflix-serie

30/11/2020 | Flixfilm

David Lynch arbejder paa Netflix serieDen amerikanske film- og serieskaber David Lynch, som nok bedste kendes for den ikoniske ‘Twin Peaks’-serie, arbejder øjensynligt på en ny Netflix-serie.

Det skriver flere amerikanske medier.

Projektet er endnu ikke bekræftet af hverken Netflix eller hovedpersonen selv, men ifølge branchemagasinet Production Weekly begynder optagelserne til det nye projekt med den foreløbige titel ‘Wisteria’ til maj 2021.

Det afsløres endvidere, at serien bliver på 13-25 episoder og er skrevet af David Lynch, der ligeledes vil instruere alle afsnit.

‘Wisteria’ bliver David Lynchs største projekt siden ‘Twin Peaks: The Return’ fra 2017, som fulgte op på den originale hit-serie fra 1990.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 13 – 2024)

David Lynch har tidligere været i klørerne på streamingtjenesten Netflix, som tidligere på året frigav den eksklusive og finurlige kortfilm ‘What Did Jack Do?‘ hvor Lynch selv spiller hovedrollen som en betjent, der afhører en abe, som er mistænkt for mord.

Eftersom den nye serie ‘Wisteria’ første begynder optagelserne i midten af 2021, så skal det nok forventes at serien tidligst vil være klar til streaming i 2022 eller måske 2023.

Flixfilm følger naturligvis op på nyheder når der kommer nye informationer eller når projektet officielt bekræftes.
Skriv kommentar