Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » David Lynch bag ny dokumentar på Netflix

David Lynch bag ny dokumentar på Netflix

07/02/2016 | Flixfilm

my-beautiful-broken-brain-netflixDen 18. marts har streamingtjenesten Netflix premiere på dokumentaren My Beautiful Broken Brain, som er produceret af David Lynch (Twin Peaks) sammen med Lotje Sodderland og Sophie Robinson, der ligeledes står bag instruktionen. Se traileren til dokumentaren nederst i artiklen.

I My Beautiful Broken Brain følger man Lotje Sodderland og hendes rehabilitering efter den traumatiske hjerneblødning hun fik som blot 24-årig. Man oplever hende starte sit liv på ny i en fremmed verden, hvor hun begynde forfra med både sprog og logik. Denne dokumentar viser den sære nye verden, hun nu befinder sig i, fyldt med farver og lyde.

“Jeg er begejstret for, at jeg i samarbejde med Lotje og Sophie, kan dele dokumentaren My Beautiful Broken Brain med hele verden,” fortæller David Lynch. “Hjernen er virkelig fascinerende og på den måde vores hjerner er i stand til at opnå total sammenhæng, vil du sikkert blive rørt og inspireret af dokumentaren og dens rejse mod selverkendelse.”

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Jennifer Lopez: Halftime'

My Beautiful Broken Brain er en del af det officielle program på SXSW Film Festival 2016 og dokumentaren har alle vundet flere priser, herunder bedste film på Ahvaz Film Festival.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se My Beautiful Broken Brain på Netflix Danmark den 18. marts.
Skriv kommentar