Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » David Spade: Nothing Personal

David Spade: Nothing Personal

26/04/2022 | Flixfilm

David Spade: Nothing Personal på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Ryan Polito
Skuespillere: David Spade
Spilletid: 66 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: David Spade taler om ydmygelser hos lægen, lemursæson i paradis, at falde for clickbait og den ene selfie, han aldrig kan få taget ordentligt.

David Spade: Nothing Personal havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til David Spade: Nothing Personal på YouTube.Se David Spade: Nothing Personal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om David Spade: Nothing Personal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at David Spade: Nothing Personal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame David Spade: Nothing Personal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til David Spade: Nothing Personal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar