Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » David Strassman: Careful What You Wish For

David Strassman: Careful What You Wish For

15/04/2015 | Flixfilm

Se David Strassman: Careful What You Wish For på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Bugtaleren og komikeren David Strassman tager dig med på en forrygende rejse, hvor intet er, hvad det ser ud til at være.


Se David Strassman: Careful What You Wish For på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDavid Strassman: Careful What You Wish For havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om David Strassman: Careful What You Wish For ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til David Strassman: Careful What You Wish For herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til David Strassman: Careful What You Wish For er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at David Strassman: Careful What You Wish For stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar