Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » David Strassman: Careful What You Wish For

David Strassman: Careful What You Wish For

15/04/2015 | Ingen kommentarer

Se David Strassman: Careful What You Wish For på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Bugtaleren og komikeren David Strassman tager dig med på en forrygende rejse, hvor intet er, hvad det ser ud til at være.


Se David Strassman: Careful What You Wish For på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


David Strassman: Careful What You Wish For havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om David Strassman: Careful What You Wish For ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til David Strassman: Careful What You Wish For herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til David Strassman: Careful What You Wish For er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at David Strassman: Careful What You Wish For stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar