Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » David Strassman: Careful What You Wish For

David Strassman: Careful What You Wish For

15/04/2015 | Flixfilm

David Strassman: Careful What You Wish For på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Bugtaleren og komikeren David Strassman tager dig med på en forrygende rejse, hvor intet er, hvad det ser ud til at være.

David Strassman: Careful What You Wish For havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til David Strassman: Careful What You Wish For på YouTube.Se David Strassman: Careful What You Wish For på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om David Strassman: Careful What You Wish For ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at David Strassman: Careful What You Wish For stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame David Strassman: Careful What You Wish For, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til David Strassman: Careful What You Wish For er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar