Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dawg Fight

Dawg Fight

15/05/2015 | Flixfilm

Se Dawg Fight på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Billy Corben
Skuespillere: Alex Caceres, Dhafir Harris, Cedric James
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: I en ghetto med tårnhøj kriminalitet tæt på Miami bruger unge mænd brutale nævekampe til at skaffe penge – og opnå selvrespekt.


Se Dawg Fight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDawg Fight havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dawg Fight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dawg Fight herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dawg Fight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dawg Fight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar