Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dawg Fight

Dawg Fight

15/05/2015 | Flixfilm

Se Dawg Fight på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Billy Corben
Skuespillere: Alex Caceres, Dhafir Harris, Cedric James
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I en ghetto med tårnhøj kriminalitet tæt på Miami bruger unge mænd brutale nævekampe til at skaffe penge – og opnå selvrespekt.

Dawg Fight havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dawg Fight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dawg Fight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dawg Fight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dawg Fight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dawg Fight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar