Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dawn of the Croods

Dawn of the Croods

07/07/2017 | Flixfilm

Dawn of the Croods på Netflix

Produktionsår: 2015–2017
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dan Milano, A.J. LoCascio, Laraine Newman
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Verdens første familie vender tilbage med mere sjov. De oplever en verden af eksotiske væsener og eventyr for første gang.

Dawn of the Croods (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dawn of the Croods på YouTube.Se Dawn of the Croods på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dawn of the Croods (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dawn of the Croods (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dawn of the Croods, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dawn of the Croods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar