Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dawson’s Creek

Dawson’s Creek

15/01/2021 | Flixfilm

Dawson’s Creek på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Short, Drama
Instruktion: Harrison Allen
Skuespillere: Connor Allen, Wesley Allen, Gabriel Feeney
Spilletid: 5 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En sæbeopera om en tæt gruppe teenagere, der på ligefrem vis beskriver de problemer, som unge voksne er besat af, inklusive sex, sex og sex.

Dawson’s Creek (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dawson’s Creek på YouTube.Se Dawson’s Creek på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dawson’s Creek (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dawson’s Creek (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dawson’s Creek, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dawson’s Creek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar