Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Day of the Dead: Bloodline

Day of the Dead: Bloodline

05/04/2018 | Flixfilm

Se Day of the Dead: Bloodline på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror
Instruktør: Hèctor Hernández Vicens
Skuespillere: Johnathon Schaech, Sophie Skelton, Jeff Gum, Marcus Vanco
Spilletid: 90 min
Land: Bulgaria, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Beskrivelse: En tidligere medicinstuderende kæmper for at overleve en ond zombie-hybrid, som forsøger at tilintetgøre hende, i denne genindspilning af klassikeren fra 1985.


Se Day of the Dead: Bloodline på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Day of the Dead: Bloodline havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Day of the Dead: Bloodline ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Day of the Dead: Bloodline:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Day of the Dead: Bloodline er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Day of the Dead: Bloodline stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar