Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Day Shift

Day Shift

12/08/2022 | Flixfilm

Day Shift på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Comedy, Fantasy
Instruktion: J.J. Perry
Skuespillere: Jamie Foxx, Dave Franco, Natasha Liu Bordizzo
Spilletid: 113 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En vampyrjæger fra L.A. har en uge til at finde pengene til sit barns skole og tandbøjle. Men at tjene til livets ophold i disse tider kan komme til at koste ham livet.

Day Shift havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Day Shift på YouTube.Se Day Shift på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Day Shift ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Day Shift stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Day Shift, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Day Shift er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar