Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Day Zero – A City Without Water

Day Zero – A City Without Water

17/04/2022 | Flixfilm

Day Zero – A City Without Water på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Short
Instruktion: James Blanco
Skuespillere: Pedro Andres Escalante
Spilletid: 5 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på årsagerne og konsekvenserne af vandmanglen i Cape Town samt myndighedernes bestræbelser på at afhjælpe krisen.

Day Zero – A City Without Water havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Day Zero – A City Without Water på YouTube.Se Day Zero – A City Without Water på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Day Zero – A City Without Water ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Day Zero – A City Without Water stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Day Zero – A City Without Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Day Zero – A City Without Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar