Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Daybreak’ droppet efter en enkelt sæson

‘Daybreak’ droppet efter en enkelt sæson

19/12/2019 | Flixfilm

Daybreak sæson 2 droppet aflystDen post-apokalyptiske zombie-serie ‘Daybreak’ med Matthew Broderick får ikke flere chancer.

Serien ligges dermed i graven efter blot en enkelt sæson, som havde premiere på Netflix Danmark den 24. oktober.

Det oplyser Netflix til Flixfilm.

I ‘Daybreak’, som er instrueret af Brad Peyton (‘San Andreas’, ‘Rampage’) og baseret på en tegneserie af Brian Ralph, følger man en 17-årige Josh, der efter en masseødelæggelse leder efter sin skolekæreste Sam.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under eftersøgningen slår han sig sammen med en gruppe udskud, som inkluderer blandt andet den pyromaniske Angelica og samurai-entusiasten Josh, da de må væbne sig mod kriminelle bøller og zombie-lignende væsener kaldet ghoulies.

Til trods for humoristisk zombie-underholdning og action var det åbenbart ikke noget, der faldt i Netflix-medlemmernes smag, da serien selvsagt ikke ville være blevet droppet hvis den havde et stort publikum.

LÆS OGSÅ   Se trailer til sommerens store animationsfilm 'The Sea Beast'

Første sæson af ‘Daybreak’ fik middelmådige anmeldelser og det fremgår af Rotten Tomatoes at den generelle kritik gik på seriens uoriginaliteten – med andre ord var der ikke meget nyt at komme efter.

Selvom serien nu er blevet droppet er det stadig muligt at streame første sæson mange år frem, da den vil forblive tilgængelig på streamingtjenesten.

Se ‘Daybreak‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar