Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Daybreak

24/10/2019 | Flixfilm

Daybreak på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Colin Ford, Alyvia Alyn Lind, Sophie Simnett
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den dovne Josh lever livet i L.A. efter apokalypsen og håber at finde sin drømmepige, mens han kæmper en daglig kamp mod zombier og bander.Se Daybreak på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Daybreak (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Daybreak på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Daybreak (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daybreak (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daybreak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daybreak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar