Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daybreakers

Daybreakers

20/12/2013 | Flixfilm

Se Daybreakers på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Fantasy, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Michael Spierig, Peter Spierig
Skuespillere: Harriet Minto-Day, Jay Laga'aia, Damien Garvey, Sahaj Dumpleton
Spilletid: 98 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: I denne uhyggelige thriller er jorden truet af en virus som transformere alle til vampyrer og samtidig dræner jorden for dets mest værdifulde ressource: blod!


Se Daybreakers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDaybreakers havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daybreakers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daybreakers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daybreakers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daybreakers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar