Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Daylight

01/10/2020 | Flixfilm

Se Daylight på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: Rob Cohen
Skuespillere: Sylvester Stallone, Amy Brenneman, Viggo Mortensen, Dan Hedaya
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En eksplosion fanger en gruppe pendlere i en oversvømmet tunnel under Hudson-floden, og redningsmandskabet kæmper for at befri dem, før de drukner.Se Daylight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Daylight havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daylight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Daylight:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daylight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daylight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar