Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Days of Grace

Days of Grace

10/07/2014 | Flixfilm

Se Days of Grace på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Everardo Gout
Skuespillere: Carlos Bardem, Kristyan Ferrer, Tenoch Huerta, José Alberto Solorzano
Spilletid: 133 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Dette drama sammenfletter tre historier om vold og overlevelse i Mexico City med baggrund i passion og lidenskaber under VM-turneringerne i fodbold i 2002, 2006 og 2010.

Days of Grace havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Days of Grace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Days of Grace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Days of Grace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Days of Grace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Days of Grace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar