Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dazed and Confused

Dazed and Confused

14/02/2020 | Flixfilm

Dazed and Confused på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Comedy
Instruktion: Richard Linklater
Skuespillere: Jason London, Wiley Wiggins, Matthew McConaughey
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Instruktør Richard Linklaters komedie følger en gruppe teenagere – pothoveder, sportsidioter og nørder – på deres sidste skoledag i 1976.

Dazed and Confused havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dazed and Confused på YouTube.Se Dazed and Confused på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dazed and Confused ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dazed and Confused stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dazed and Confused, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dazed and Confused er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar