Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dazed and Confused

Dazed and Confused

14/02/2020 | Flixfilm

Se Dazed and Confused på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy
Instruktør: Richard Linklater
Skuespillere: Jason London, Joey Lauren Adams, Milla Jovovich, Shawn Andrews
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Instruktør Richard Linklaters komedie følger en gruppe teenagere – pothoveder, sportsidioter og nørder – på deres sidste skoledag i 1976.


Se Dazed and Confused på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dazed and Confused havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dazed and Confused ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dazed and Confused:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dazed and Confused er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dazed and Confused stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar