Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » DC Super Hero Girls: Hero of the Year

DC Super Hero Girls: Hero of the Year

23/08/2017 | Flixfilm

Se DC Super Hero Girls: Hero of the Year på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Cecilia Aranovich
Skuespillere: Yvette Nicole Brown, Dean Cain, Greg Cipes, Jessica DiCicco
Spilletid: 76 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Alle fra Supergirl til Wonder Woman konkurrerer om at blive årets helt – indtil en ægte trussel får pigerne til at slå sig sammen.


Se DC Super Hero Girls: Hero of the Year på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDC Super Hero Girls: Hero of the Year havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om DC Super Hero Girls: Hero of the Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til DC Super Hero Girls: Hero of the Year herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til DC Super Hero Girls: Hero of the Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at DC Super Hero Girls: Hero of the Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar