Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis

DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis

05/05/2019 | Flixfilm

DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktion: Cecilia Aranovich, Ian Hamilton
Skuespillere: Yvette Nicole Brown, Greg Cipes, Teala Dunn, Anais Fairweather
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da nogen stjæler en magisk bog fra Super Hero High, dykker Wonder Woman, Batgirl og deres venner ned i havets dyb for at redde Atlantis – og hele verden.

DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis på YouTube.Se DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar