Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis

DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis

05/05/2019 | Flixfilm

Se DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation
Instruktør: Cecilia Aranovich, Ian Hamilton
Skuespillere: Yvette Nicole Brown, Greg Cipes, Teala Dunn, Anais Fairweather
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Beskrivelse: Da nogen stjæler en magisk bog fra Super Hero High, dykker Wonder Woman, Batgirl og deres venner ned i havets dyb for at redde Atlantis – og hele verden.


Se DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar