Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » DC Super Hero Girls

DC Super Hero Girls

20/01/2021 | Flixfilm

DC Super Hero Girls på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tara Strong, Nicole Sullivan, Myrna Velasco
Spilletid: 11 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Superteenagerne Wonder Woman, Supergirl, Bumblebee, Batgirl, Zatanna og Green Lantern håndterer kriminalitetsbekæmpelse, lektier og kærlighed.

DC Super Hero Girls (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til DC Super Hero Girls på YouTube.Se DC Super Hero Girls på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om DC Super Hero Girls (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at DC Super Hero Girls (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame DC Super Hero Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til DC Super Hero Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar