Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De 10 bedste danske film på Netflix

De 10 bedste danske film på Netflix

26/12/2022 | Flixfilm


Når vi tænder for Netflix, så er det oftest for at kaste os over en af de utallige internationale film og serier, som ligger tilgængelige på streamingtjenesten.

Men andre gange bliver vi mindet om fædrelandet og kigger efter underholdning fra vores egen andedam.

Netflix har mange danske film og serier liggende, men i denne artikel har vi fundet og udvalgt de 10 bedste danske film, som man netop nu kan streame på Netflix.

LÆS OGSÅ:   De 10 bedste danske serier på Netflix

Listen tæller blandt andet helt nye krimier, komedier og dramaer, samt gamle klassikere, der vækker minder til barndommen eller godt kan tåle et gensyn.

Se de 10 bedste film fra Danmark herunder.

Skyggen i mit øje

En række skæbner bliver flettet sammen, da Den Franske Skole i København bliver bombet ved en fejl under 2. verdenskrig. Baseret på virkelige hændelser.

Se Skyggen i mit øje på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Against The Ice

To mænd kæmper for at overleve under en ekspedition til Grønland, som har til formål at finde et forsvundet kort. Baseret på historien om polarekspeditionen i 1909.

Stream Against The Ice på Netflix. Læs anmeldelse.

Krudttønden

En løsladt kriminel, en politibetjent, en sikkerhedsvagt og en filmskabers skæbner flettes sammen under en tragisk begivenhed, der ryster hele Danmark.

Se Krudttønden på Netflix.

Sommeren ’92

Da skæbnen sender det danske fodboldlandshold til EM, må træneren kæmpe for at få sit uforberedte hold i form.

Se Sommeren ’92 på Netflix.

Undtagelsen

Da to personer i en lille gruppe af kolleger modtager anonyme e-mails med trusler, vokser anspændtheden til paranoia, da de alle begynder at mistænke hinanden.

Stream Undtagelsen på Netflix.

Swinger

En midaldrende mand, der er træt af sit rutineprægede liv, genfinder lidenskaben i en swingerklub, hvor han forelsker sig i en ung kvinde.

Se Swinger på Netflix.

Selvhenter

I denne skæve komedie med sort humor drager to brødre, der har mistet kontakten, ud på en rejse gennem Europa for at hente deres afdøde far hjem til Danmark.

Se Selvhenter på Netflix.

Kærlighed for voksne

Den hårfine grænse mellem kærlighed og had bliver livsfarlig, da en dame opdager sin mands affære — og de tager begge ekstreme midler i brug for at få, hvad de vil have.

Se Kærlighed for voksne på Netflix.

Lykke-Per

En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald.

Stream Lykke-Per på Netflix.

Toscana

En dansk kok rejser til Toscana for at sælge sin fars forretning og møder en lokal kvinde, som inspirerer ham til at revurdere sin tilgang til livet og kærligheden.

Se Toscana på Netflix. Læs anmeldelse.

Hvilke danske film og serier synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
1 kommentar til De 10 bedste danske film på Netflix

  1. Verner Eriksen - kl. 12:57, 16-04-2023:

    Spænding

Skriv kommentar