Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De 10 bedste danske serier på Netflix

De 10 bedste danske serier på Netflix

14/04/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har tusindvis af film og serier fra hele verden, som man kan underholde sig med.

Man kan tage på opdagelse ud i den store verden, men nogle gange har man bare lyst til hjemlig hygge.

Netflix har mange danske film og serier i alle genre liggende i deres udvalg, og i denne artikel har vi fundet og udvalgt de 10 bedste danske serier, som man netop nu kan streame på Netflix.

LÆS OGSÅ:   De 10 bedste danske film på Netflix

Se blandt andet den spændingsmættede serie om en 17-årig pige, der får vendt op og ned på sit liv, da hun opdager den foruroligende sandhed, der lurer under overfladen i deres fredelige danske by, samt historien om en kvinde, som hjemsøges af syner, efter hendes søster forsvandt med sine klassekammerater for 21 år siden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de 10 bedste serier fra Danmark herunder.

Skruk

Da en fertilitetslæge i en brandert kommer til at befrugte sig selv med ekskærestens sæd, kæmper hun med at forklare sin graviditet og vinde den tabte kærlighed tilbage.

Se Skruk på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgen

Udenrigsminister Birgitte Nyborgs karriere kommer i fare, da en konflikt om olie i Grønland truer med at udvikle sig til en international krise.

Se Borgen på Netflix.

Kastanjemanden

På et grusomt gerningssted finder man en kastanjemand. Ud fra dette uhyggelige spor jagter to efterforskere en morder med forbindelse til en politikers forsvundne barn.

Se Kastanjemanden på Netflix.

Equinox

Astrid hjemsøges af syner, efter hendes søster forsvandt med sine klassekammerater for 21 år siden. Hun undersøger sagen og afdækker en mørk og uhyggelig sandhed.

Se Equinox på Netflix.

Chosen

En 17-årig pige får vendt op og ned på sit liv, da hun og hendes venner opdager den foruroligende sandhed, der lurer under overfladen i deres fredelige danske by.

Se Chosen på Netflix.

Nisser

En juleferie forvandles til et mareridt for en teenager og hendes familie, da de opdager en urgammel trussel, som lurer på deres ferieø.

Se Nisser på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen


Copenhagen Cowboy

En kvinde med mystiske overnaturlige evner er hele livet igennem blevet solgt som menneskelig lykkeamulet. Nu søger hun hævn over dem, der har gjort hende fortræd.

Se Copenhagen Cowboy på Netflix.

Rita

Rita er uforudsigelig, upassende, upædagogisk og politisk ukorrekt. Ikke det nemmeste i verden, når nu man er skolelærer.

Se Rita på Netflix.

Kriger

En krigsveteran, der er plaget af skyldfølelse over sin sidste mission, forsøger sammen med sin bedste vens enke at infiltrere en farlig motorcykelbande i København.

Se Kriger på Netflix.

Greyzone

Under planlægningen af et angreb på et mål i Skandinavien tager et medlem af en radikal terrorcelle en droneingeniør som gidsel, mens en agent forsøger at stoppe dem.

Se Greyzone på Netflix.

Hvilke danske serier og film synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
1 kommentar til De 10 bedste danske serier på Netflix

  1. Sean - kl. 23:12, 16-04-2023:

    Underverdnen, digte, o kamikaze

Skriv kommentar