Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De 10 bedste Netflix-film i 2019

De 10 bedste Netflix-film i 2019

01/01/2020 | Flixfilm

De 10 bedste Netflix film i 2019Streamingtjenesten Netflix har haft premiere på et utal af storslået filmoplevelser, men hvilke har været de mest underholdende?

Amerikanske medierm heriblandt Variety, Screenrant, Decider, Cinemablend, har på vanligvis udgivet deres årslister med de bedste Netflix-film.

Flixfilm har gennemgået listerne og kan her i artiklen præsentere en samlet oversigt over de 10 bedste film fra Netflix i 2019.

Der er et par enkle overraskelser på listen, som dog domineres af en række meget omtalte og velkendte film, herunder Martin Scorseses stjernespækkede ‘The Irishman’. Det kommer nok ikke som den store overraskelse af den er blandt de bedste Netflix-film fra 2019.

Se de 10 bedste film på Netflix Danmark ifølge de amerikanske medier herunder – i vilkårlig rækkefølge;

Artiklen fortsætter under annoncen

The Irishman

The Irishman

Snigmorderen Frank Sheeran ser tilbage på de hemmeligheder, han holdt på som et loyalt medlem af den kriminelle familie Bufalino i denne film af Martin Scorsese.

Se The Irishman på Netflix Danmark.

Marriage Story 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Marriage Story

Den Oscar-nominerede filmskaber Noah Baumbach har instrueret denne skarpe og empatiske film om et ægteskab i opløsning og en familie, der bliver sammen.

Se Marriage Story på Netflix Danmark.

Dolemite Is My Name

Dolemite Is My Name

I 1970’erne får den hårdtarbejdende komiker Rudy Ray More stor succes med sit heftige alter ego, Dolemite, og tager chancen med at føre rollen videre på film.

Se Dolemite Is My Name på Netflix Danmark.

Always Be My Maybe

Always Be My Maybe

Sasha, en kendte kok, genforenes med barndomskæresten, musikeren Marcus, efter 15 år. Gnisten er der stadig, men de har svært ved at tilpasse sig hinandens liv.

LÆS OGSÅ:   Nye afsnit af 'Outlander' kommer snart på Netflix

Se Always Be My Maybe på Netflix Danmark.

Atlantics

Atlantics

da er på vej ind i et arrangeret ægteskab og bliver knust, da hendes sande kærlighed forsvinder på havet efter et migrationsforsøg – indtil et mirakel genforener dem.

Se Atlantics på Netflix Danmark.

The Two Popes

The Two Popes

På et skæbnesvangert tidspunkt for den katolske kirke knytter pave Benedikt 16. venskab med den kommende pave Frans. Inspireret af virkelige begivenheder.

Se The Two Popes på Netflix Danmark.

Klaus

Klaus

Et egoistisk postbud og en legetøjsmager danner et usandsynligt venskab, der giver glæde til en kold, mørk by, som desperat har brug for det.

Se Klaus på Netflix Danmark.

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

En frygtet kritiker, en kold galleriejer og en ambitiøs assistent tiltusker sig en nylig afdød kunstners malerier – med alvorlige konsekvenser.

Se Velvet Buzzsaw på Netflix Danmark.

The Highwaymen

The Highwaymen

To barske tidligere Texas Rangers får til opgave at finde og dræbe de berygtede kriminelle Bonnie og Clyde i dette drama, der er baseret på virkelige begivenheder.

Se The Highwaymen på Netflix Danmark.

High Flying Bird

High Flying Bird

Da en NBA-lockout sætter hans talentfulde klient på bænken, udtænker en sportsagent en vovet plan for at redde begge deres karrierer – og ryste magthaverne i ligaen.

Se High Flying Bird på Netflix Danmark.

Hvilken Netflix-film har været den bedste i 2019? Skriv filmen nederst i kommentarfeltet.
Skriv kommentar