Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De 10 mest læste anmeldelser på Flixfilm i 2019

De 10 mest læste anmeldelser på Flixfilm i 2019

21/12/2019 | Flixfilm

De 10 mest læste anmeldelser på Flixfilm i 2019I denne artikel har vi samlet en oversigt over de 10 mest læste anmeldelser på Flixfilm i løbet af 2019.

I alt 67 Netflix-titler er blevet anmeldt af Flixfilms ihærdige anmelderkorps, som allerde har kåret de bedste film og serier på Netflix i 2019.

Det er dog ikke kvalitet, der kendetegner alle film og serierne, og den mest læste anmeldelse er også af en film, som blot scorede en enkelt stjerne i anmeldelsen. Filmen har dog en dansker i hovedrollen hvilket kan have været med til at booste læsertallet.

På en tæt andenplads kommer ikke overraskende Martin Scoreseses ‘The Irishman’, som har været blandt de mest imødesete og omtale Netflix-film i 2019, mens resten af listen byder på flere overraskelser.

Se de mest populære anmeldelser på Flixfilm i 2019 herunder;

1. Polar

polar anmeldelse review 2019 netflix mads mikkelsen film

Mads Mikkelsen formår desværre ikke at redde dette rod af en film – selv ikke med en klap for øjet og et ’badass’ overskæg. ’Polar’ eksperimenterer med distinkte stiltræk, men falder desværre i en al for gammel og velkendt løbebane, vi alle sammen blev trætte af i midt-00’erne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Polar på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

2. The Irishman

the irishman anmeldelse review netflix 2019 6 stjerner

Martin Scorseses nyeste gangsterepos er hverken ‘Goodfellas’ eller ‘Casino’, men en afdæmpet og selv-refleksiv saga om fortrydelse, livet og ikke mindst døden.

Se The Irishman på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

3. Dirty John – Sæson 1

dirty john anmeldelse netflix review serie 2019

’Dirty John’ er endnu en fortælling om en hjælpeløs kvinde fanget i et forhold med en kontrollerende ægtemand. Men hvad der umiddelbart ligner endnu en poleret dramaserie, emmer rent faktisk af en masse fortælleglæde og overskud.

Se Dirty John på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

4. El Camino: A Breaking Bad Movie

el camino breaking bad netflix review anmeldelse 2019

‘Breaking Bad’-filmen om Jesse Pinkmans skæbne er en fed udvidelse af seriens finale og giver en fornem konklusion på den. Filmen er virkelig mest for dem der dyrkede serien og de får fan service for alle pengene. Så for andre; se serien før man ser spin off-filmen her.

Se El Camino: A Breaking Bad Movie på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

5. A Land Imagined

a land imagined anmeldelse review flixfilm netflix danmark 2019

‘A Land Imagined’ er film-noir på overfladen, men nedenunder gemmer den på subtil socialpolitiske spørgsmål om immigranters status i Singapore. Det er en meget speciel, og interessant, men også en noget langsommelig, tilføjelse til Netflix’ asiatiske repertoire.

Se A Land Imagined på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

6. The Umbrella Academy – Sæson 1

umbrella academy anmeldelse review serie netflix 2019

‘The Umbrella Academy’ er som at se en meget langsom, skæv slægtning til ‘X-Men’ og andre superheltegrupper, men den her samling af særlinge kommer kun med få store overraskelser. Castet gør deres bedste i deres roller og den vilde billedside funkler, men man har konstant følelsen af gentagelse fra andre lignede serier i baghovedet, mens man ser den seneste superhelteserie.

Se The Umbrella Academy på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

7. Bird Box

bird box netflix film anmeldelse review 2018

Susanne Bier kommer godt fra start, men ’Bird Box’ famler desværre i blinde, og vi ender med en film, der føles repetitiv og forceret. Så regner man med et nyt take på horror-genren, bliver man slemt skuffet.

Se Bird Box på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

8. Klaus

klaus netflix film anmeldelse review 2019

Netflix’ nyeste bud på en julefilm for hele familien er både rørende, morsom og, vigtigst af alt, original. Filmens animation føles forfriskende velkendt, og den formår at byde julen velkommen på den mest eventyrlige måde.

Se Klaus på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

9. Triple Frontier

triple frontier film netflix anmeldelse review danmark

J.C. Chandors storstilede og stjernebesatte Netflix-actionbasker er både overraskende menneskelig, neglebidende spændende og er samtidig en af streamingtjenestens bedste film til dato.

Se Triple Frontier på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

10. Stranger Things – Sæson 3

stranger things sæson 3 anmeldelse review netflix danmark 2019

De kære nørdede unger fra Hawkins er igen i problemer og hurra for det. Fordi for tredje gang lykkedes det for Duffer-brødrene at skabe fed retro-underholdning, osse selvom den velkendte stil ikke er så frisk længere.

Se Stranger Things på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

Hvilken film eller serie fra 2019 er din favorit? Skriv dine titler nederst i kommentarfeltet.
Skriv kommentar