Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De 10 mest læste Netflix-anmeldelser i 2021

De 10 mest læste Netflix-anmeldelser i 2021

19/12/2021 | Flixfilm

De mest laeste Netflix anmeldelser i 2021

I alt 68 Netflix-film og serier er blevet anmeldt af det ihærdige anmelderkorps her hos Flixfilm i 2021 og derfor har vi i denne artikel samlet en oversigt over de 10 mest læste anmeldelser i løbet af året.

Det er dog ikke nødvendigvis kvalitet, der kendetegner alle film og serier, og det er derfor heller ikke alle film og serierne på listen som har fået topkarakter.

Mest bemærkelsesværdigt er det, at den mest læste anmeldelse i 2021 endnu ikke har haft premiere på Netflix og er blandt de senest ankomne. Filmen har dog nok årets mest stjernespækkede rolleliste med blandt andet Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence og Timothee Chalamet hvilket nok har været med til at skabe en del opmærksomhed.

Du kan også finde liste over de bedste originale film og serier fra Netflix i 2021 her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de mest læste film- og serieanmeldelser på Flixfilm i 2021 herunder;

dont look up anmeldelse netflix

1. Don’t Look Up

Verden er kommet langt – og så alligevel ikke. Det hele bliver bare sat lidt mere på spidsen. Så hvis ikke du lige har fået planlagt juledagene og vil tage forskud på nytårsfyrværkeriet, så god fornøjelse!

Se Don’t Look Up på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

Artiklen fortsætter under annoncen

the harder they fall anmeldelse netflix

2. The Harder They Fall

Dette er den største, mest poppede og mest stjernespækkede sorte western nogensinde lavet – en film, hvis sjældne tegn på brug af hvide mennesker kun bruges til komisk effekt – og dens historiske kraft er forankret i det faktum, at den nægter at retfærdiggøre sin indbildskhed ud over de første 10 sekunder.

Se The Harder They Fall på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

sweet girl anmeldelse netflix

3. Sweet Girl

’Sweet Girl’ byder ikke på nytænkning indenfor hævn-action-thriller-genren. I stedet genbruges dovne klichéer, som Jason Momoa kun må skamme sig over.

Se Sweet Girl på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

army thieves anmeldelse netflix

4. Army of Thieves

Den tyske filmstjerne Matthias Schweighöfer gør det fint både foran og bag om kameraet med prequel-spinoff filmen ‘Army of Thieves’. Den er en livlig leg med kupfilm-genren, uden at den opfinder den dybe tallerken og den er alt for lang i spyttet.

Se Army of Thieves på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

red notice anmeldelse netflix

5. Red Notice

Netflix’ dyreste film til dato er by-the-numbers underholdning med god kemi mellem de tre hovedrolleindehavere. Desværre er det også meget forudsigeligt og kan nærmest ses som en noget slatten pastiche af alt det, vi kender fra blockbustere de sidste 40 år.

Se Red Notice på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

the dig anmeldelse netflix danmarl 2021

6. The Dig

Med sine majestætiske billeder og dragende æstetik trækker ’The Dig’ os med ind, og man ser sig pludseligt vældigt interesseret i det arkæologiske omdrejningspunkt. Filmens kvaliteter ligger gudskelov ikke så dybt begravet, som man kunne have frygtet.

Se The Dig på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

lupin anmeldelse netflix serie 2021

7. Lupin – sæson 1

’Lupin’ er det charmerende franske bekendtskab, du ikke vidste, du manglede. Med Omar Sy i spidsen formår serien at forføre alle, der har brug for uforpligtende og binge-værdig underholdning.

Se Lupin på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

Sentinelle film anmeldelse review netflix

8. Sentinelle

Olga Kurylenko giver den som en kvindelig udgave af enhver anden, moderne selvtægtsactionhelt, men omvendt kønstegn gør ikke en gennemsnitlig hævhistorie værre eller bedre. Det gør den til en gennemsnitlig hævnhistorie.

Se Sentinelle på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

clickbait anmeldelse netflix

9. Clickbait

‘Clickbait’ er en serie, der lever op til sit navn. Den tager fat i nakken på dig, og efterlader dig med en følelse af umiddelbar tilfredshed, før den lige så stille forlader din bevidsthed igen. Med andre ord: Det er ikke særligt dybt eller sofistikeret, men meget underholdende og binge-værdigt.

Se Clickbait på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

news of the world anmeldelse netflix tom hanks

10. News of the World

Der er ikke mange overraskelser undervejs i Paul Greengrass’ western, men det gør faktisk heller ikke så meget. Tyske Helena Zengel er filmens helt store åbenbaring, og hun formår at give Tom Hanks værdigt modspil.

Se News of the World på Netflix Danmark og læs anmeldelsen her.

Hvilken Netflix-film eller serie fra 2021 er din favorit? Skriv dine titler nederst i kommentarfeltet.
Skriv kommentar