Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

25/12/2021 | Flixfilm

mest sete film netflix

Streamingtjenesten Netflix har hele tiden premiere på utallige af film og serier, som kæmper om seernes gunst, men kun et fåtal bliver et hit blandt medlemmerne.

I denne artikel kan du finde de 10 Netflix-film, som er blevet set i allerflest timer.

Det er værd at bemærke, at Netflix ikke længere offentliggør de eksakte seertal, men nu rangerer efter antal sete timer. Det er dermed ikke til at sige om filmene er blevet set til ende eller om folk er sprunget fra undervejs.

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Måske bliver du overrasket over hvilke film, som figurere på listen og hvilke der ikke gør. Det springer blandt andet i øjnene at stort anlagte produktioner som David Finchers ‘Mank‘, den stjernebesatte ‘The King‘ og Coen-brødrenes ‘The Ballad of Buster Scruggs‘ ikke at finde blandt de mest populære.

Se listen med de 10 mest sete Netflix-film nogensinde;

notice red

1. Red Notice – 328 millioner timer

En profilekspert fra FBI, der jagter verdens mest eftersøgte kunsttyv, bliver hans modstridende partner i jagten på en snedig forbryder, der altid er et skridt foran.

Se Red Notice på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

Bird Box

2. Bird Box – 282 millioner timer

Fem år efter en usynlig tilstedeværelse drev det meste af samfundet til selvmord, gør en overlevende og hendes to børn et desperat forsøg på at komme i sikkerhed.

Se Bird Box på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

Extraction

3. Extraction – 231 millioner timer

En hærdet lejesoldats mission bliver en kamp for overlevelse, da han sendes til Bangladesh for at redde en narkobarons kidnappede søn.

Se Extraction på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

irishman

4. The Irishman – 214 millioner timer

Snigmorderen Frank Sheeran ser tilbage på de hemmeligheder, han holdt på som et loyalt medlem af den kriminelle familie Bufalino i denne film af Martin Scorsese.

Se The Irishman på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

kissing booth 2

5. The Kissing Booth 2 – 209 millioner timer

Med valg af college hængende over sig kæmper Elle med sit langdistanceforhold til Noah, ændringer i venskabet med Lee og sine følelser for en ny klassekammerat.

Se The Kissing Booth 2 på Netflix Danmark.

6 Underground

6. 6 Underground – 209 millioner timer

Efter at have fingeret sin død rekrutterer en teknologimilliardær et team af internationale agenter til en frygtløs og blodig mission for at vælte en brutal diktator.

Se 6 Underground på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

Spenser Confidential

7. Spenser Confidential – 197 millioner timer

Den tidligere betjent og fængselsfange Spenser undersøger sammen med den ambitiøse MMA-fighter Hawk en dyster sammensværgelse med tråde til to døde politifolk fra Boston.

Se Spenser Confidential på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

Enola Holmes

8. Enola Holmes – 189 millioner timer

Mens hun leder efter sin forsvundne mor, må den ukuelige teenager Enola Holmes bruge sine detektivevner til at snyde sin bror Sherlock og hjælpe en lord på flugt.

Se Enola Holmes på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

Army of the Dead

9. Army of the Dead – 186 millioner timer

Efter et zombie-udbrud i Las Vegas satser en gruppe lejesoldater alt og vover sig ind i karantænezonen for at gennemføre deres største kup nogensinde.

Se Army of the Dead på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

The Old Guard

10. The Old Guard – 185 millioner timer

Fire udødelige krigere, som hemmeligt har beskyttet menneskeheden i århundreder, kommer i søgelyset pga. deres mystiske kræfter, netop som de opdager en ny udødelig.

Se The Old Guard på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

Hvilke film og serier synes du har været de bedste? Skriv dine anbefalinger nederst i kommentarfeltet, så andre kan få glæde af dine valg.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.    Skriv kommentar