Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

04/06/2021 | Flixfilm

mest sete netflix film danmarkStreamingtjenesten Netflix har hele tiden premiere på utallige af film og serier, som kæmper om seernes gunst, men kun et fåtal bliver et hit blandt medlemmerne.

I denne artikel kan du finde de 10 Netflix-film, som har opnået de allerhøjeste seertal.

Det er værd at bemærke, at man blot skal se 2 minutter af en film for at tælle med i statistikken. Det er fordi Netflix sammenligner sig med YouTube, som opgøre seertal på samme måde.

Måske bliver du overrasket over hvilke film, som figurere på listen og hvilke der ikke gør. Det springer blandt andet i øjnene at stort anlagte produktioner som Martin Scorseses ‘The Irishman‘ og David Finchers ‘Mank‘ ikke at finde blandt de mest populære.

Se listen med de 10 mest sete Netflix-film nogensinde;

Extraction

1. Extraction – 99 millioner seere

En hærdet lejesoldats mission bliver en kamp for overlevelse, da han sendes til Bangladesh for at redde en narkobarons kidnappede søn.

Se Extraction på Netflix Danmark.

Bird Box

2. Bird Box – 89 millioner seere

Fem år efter en usynlig tilstedeværelse drev det meste af samfundet til selvmord, gør en overlevende og hendes to børn et desperat forsøg på at komme i sikkerhed.

Se Bird Box på Netflix Danmark.

Spenser Confidential

3. Spenser Confidential – 85 millioner seere

Den tidligere betjent og fængselsfange Spenser undersøger sammen med den ambitiøse MMA-fighter Hawk en dyster sammensværgelse med tråde til to døde politifolk fra Boston.

Se Spenser Confidential på Netflix Danmark.

6 Underground

4. 6 Underground – 83 millioner seere

Efter at have fingeret sin død rekrutterer en teknologimilliardær et team af internationale agenter til en frygtløs og blodig mission for at vælte en brutal diktator.

Se 6 Underground på Netflix Danmark.

Murder Mystery

5. Murder Mystery – 83 millioner seere

På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du streame i juli

Se Murder Mystery på Netflix Danmark.

The Old Guard

6. The Old Guard – 78 millioner seere

Fire udødelige krigere, som hemmeligt har beskyttet menneskeheden i århundreder, kommer i søgelyset pga. deres mystiske kræfter, netop som de opdager en ny udødelig.

Se The Old Guard på Netflix Danmark.

Enola Holmes

7. Enola Holmes – 76 millioner seere

Mens hun leder efter sin forsvundne mor, må den ukuelige teenager Enola Holmes bruge sine detektivevner til at snyde sin bror Sherlock og hjælpe en lord på flugt.

Se Enola Holmes på Netflix Danmark.

Project Power

8. Project Power – 75 millioner seere

En tidligere soldat, en teenager og en betjent tørner sammen i New Orleans på jagt efter kilden bag en farlig ny pille, der giver brugerne midlertidige superkræfter.

Se Project Power på Netflix Danmark.

The Midnight Sky

9. The Midnight Sky – 72 millioner seere

Efter en global katastrofe forsøger en enlig forsker i Arktis desperat at kontakte en gruppe astronauter og advare dem om, at de ikke skal vende tilbage til Jorden.

Se The Midnight Sky på Netflix Danmark.

Army of the Dead

10. Army of the Dead – 72 millioner seere

Efter et zombie-udbrud i Las Vegas satser en gruppe lejesoldater alt og vover sig ind i karantænezonen for at gennemføre deres største kup nogensinde.

Se Army of the Dead på Netflix Danmark.

Hvilke film og serier synes du har været de bedste? Skriv dine anbefalinger nederst i kommentarfeltet, så andre kan få glæde af dine valg.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.    Skriv kommentar