Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

16/11/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har hele tiden premiere på utallige af film og serier, som kæmper om seernes gunst, men kun et fåtal bliver et hit blandt medlemmerne.

I denne artikel kan du finde de 10 Netflix-film, som er blevet set i allerflest timer – Opdateret 15-10-2022.

Det er værd at bemærke, at Netflix ikke længere offentliggør de eksakte seertal, men nu rangerer efter antal sete timer. Det er dermed ikke til at sige om filmene er blevet set til ende eller om folk er sprunget fra undervejs.

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Måske bliver du overrasket over hvilke film, som figurere på listen og hvilke der ikke gør. Det springer blandt andet i øjnene at stort anlagte produktioner som David Finchers ‘Mank‘, Michael Bays actionbrag ‘6 Underground‘ og detektivfilmen ‘Enola Holmes‘ med Millie Bobby Brown og Henry Cavill ikke at finde blandt de mest populære.

Se listen med de 10 mest sete Netflix-film nogensinde;

notice red

1. Red Notice – 364 millioner timer

En profilekspert fra FBI, der jagter verdens mest eftersøgte kunsttyv, bliver hans modstridende partner i jagten på en snedig forbryder, der altid er et skridt foran.

Se Red Notice på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

Dont Look Up

2. Don’t Look Up – 359 millioner timer

To astronomer tager på en presseturné for at advare menneskeheden om en altødelæggende komet med kurs mod Jorden. Reaktionen fra en travlt optaget verden: nå!

Se Don’t Look Up på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

Bird Box

3. Bird Box – 282 millioner timer

Fem år efter en usynlig tilstedeværelse drev det meste af samfundet til selvmord, gør en overlevende og hendes to børn et desperat forsøg på at komme i sikkerhed.

Se Bird Box på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

4. The Gray Man – 253 millioner timer

Da en skummel CIA-agent opdager bureauets belastende hemmeligheder, bliver han jagtet på tværs af kloden af en sociopatisk agent, der har sat en dusør på hans hoved.

Se The Gray Man på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

5. The Adam Project – 233 millioner timer

Efter den tidsrejsende jagerpilot Adam Reed styrter ned i 2022, slutter han sig sammen med sig selv som 12-årig i en mission om at redde fremtiden.

Se The Adam Project på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

Extraction

6. Extraction – 231 millioner timer

En hærdet lejesoldats mission bliver en kamp for overlevelse, da han sendes til Bangladesh for at redde en narkobarons kidnappede søn.

Se Extraction på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

7. Purple Hearts – 228 millioner timer

En håbefuld musiker indgår et fornuftsægteskab med en marinesoldat, der snart skal udstationeres, men en tragedie gør snart deres falske forhold meget ægte.

Se Purple Hearts på Netflix Danmark.

The Unforgivable

8. The Unforgivable – 214 millioner timer

En kvinde, dømt for mord, løslades fra fængslet til et samfund, der ikke vil tilgive hende, og leder efter den lillesøster, hun var tvunget til at forlade.

Se The Unforgivable på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

irishman

9. The Irishman – 214 millioner timer

Snigmorderen Frank Sheeran ser tilbage på de hemmeligheder, han holdt på som et loyalt medlem af den kriminelle familie Bufalino i denne film af Martin Scorsese.

Se The Irishman på Netflix Danmark. Læs anmeldelse.

kissing booth 2

10. The Kissing Booth 2 – 209 millioner timer

Med valg af college hængende over sig kæmper Elle med sit langdistanceforhold til Noah, ændringer i venskabet med Lee og sine følelser for en ny klassekammerat.

Se The Kissing Booth 2 på Netflix Danmark.

Hvilke film og serier synes du har været de bedste? Skriv dine anbefalinger nederst i kommentarfeltet, så andre kan få glæde af dine valg.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.Skriv kommentar