Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

29/09/2021 | Flixfilm

mest sete netflix serier danmark

Netflix spytter hele tiden nye film og serier ud, men det er kun et fåtal som kommer igennem nåleøjet og bliver et hit blandt medlemmerne.

I denne artikel kan du finde de 10 Netflix-serier, som har opnået de allerhøjeste seertal.

Et Netflix-medlem skal have set mindst 2 minutter af en serie indenfor de første 28 dage for at tælle med i statistikken. Det er samme måde som YouTube opgører seertal.

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Måske bliver du overrasket over hvilke serier, som optræder på hitlisten og hvilke der ikke gør. Det springer blandt andet i øjnene at stort anlagte produktioner som Ryan Murphys ‘Hollywood‘ og ‘Arrival’-forfatteren Eric Heisserers ‘Shadow and Bone‘, som er baseret på Leigh Bardugos bestsælgende Grishaverse-bøger (Grisha-trilogien), ikke at finde blandt de mest populære.

Se listen med de 10 mest sete Netflix-serier nogensinde;

Bridgerton

1. Bridgerton (Sæson 1) – 82 millioner seere

De otte tæt forbundne søskende i Bridgerton-familien søger kærligheden og lykken i Londons højere samfundslag. Inspireret at Julia Quinns bestsellerromaner.

Se Bridgerton på Netflix Danmark.

Lupin

2. Lupin (Sæson 1) – 76 millioner seere

Inspireret af Arsène Lupins eventyr drager gentlemantyven Assane Diop ud for at hævne sin far for en uretfærdighed, der blev begået af en velhavende familie.

Se Lupin på Netflix Danmark.

Witcher

3. The Witcher (Sæson 1) – 76 millioner seere

Geralt af Rivia er en muteret monsterdusørjæger, der rejser frem mod sin skæbne i en turbulent verden, hvor mennesker ofte viser sig at være mere onde end monstre.

Se The Witcher på Netflix Danmark.

Sex life

4. Sex/Life (Sæson 1) – 67 millioner seere

En kvindes dristige seksuelle fortid kolliderer med hendes liv med mand og børn, da den bad boy-eks, hun ikke kan holde op med at tænke på, dukker op i hendes liv igen.

Se Sex/Life på Netflix Danmark.

Stranger Things

5. Stranger Things (Sæson 3) – 67 millioner seere

Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

Se Stranger Things på Netflix Danmark.

money heist

6. Money Heist (Sæson 4) – 65 millioner seere

Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens Kongelige Mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.

Se Money Heist på Netflix Danmark.

Tiger King

7. Tiger King (Sæson 1) – 64 millioner seere

Ejeren af en zoologisk have går amok blandt en flok excentriske personer i denne sandfærdige historie om lejemord i underverdenen inden for avl af store kattedyr.

Se Tiger King på Netflix Danmark.

Gambit

8. The Queen’s Gambit (Sæson 1) – 62 millioner seere

En pige på et børnehjem i 50’erne viser et utroligt talent for at spille skak, og kan se frem til et liv som stjerne, men hun kæmper også med afhængighed.

Se The Queen’s Gambit på Netflix Danmark.

Sweet Tooth

9. Sweet Tooth (Sæson 1) – 60 millioner seere

På et farefuldt eventyr i en postapokalyptisk verden søger en elskelig dreng, der er halvt menneske og halvt rådyr, efter en ny begyndelse sammen med en barsk beskytter.

Se Sweet Tooth på Netflix Danmark.

Emily in Paris

10. Emily in Paris (Sæson 1) – 58 millioner seere

Da marketingchefen Emily Cooper fra Chicago får tilbudt drømmejobbet i Paris, tager hun hul på sit nye liv, hvor hun skal balancere arbejde, venner og romantik.

Se Emily in Paris på Netflix Danmark.

Hvilke serier på Netflix synes du er de bedste? Skriv dine anbefalinger nederst i kommentarfeltet, så andre kan få glæde af dine valg.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.    Skriv kommentar