Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

28/12/2021 | Flixfilm

mest sete serier

Netflix spytter hele tiden nye film og serier ud, men det er kun et fåtal som kommer igennem nåleøjet og bliver et hit blandt medlemmerne.

I denne artikel kan du finde de 10 Netflix-serier, som har opnået de allerhøjeste seertal.

Netflix offentliggøre ikke længere de præcise seertal, men måler og rangerer efter antal sete timer. Det er dermed ikke sikkert at serier og sæsoner er blevet set til slut.

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Måske bliver du overrasket over hvilke serier, som optræder på hitlisten og hvilke der ikke gør. Det springer blandt andet i øjnene at stort anlagte produktioner som Ryan Murphys ‘Hollywood‘ og ‘Arrival’-forfatteren Eric Heisserers ‘Shadow and Bone‘, som er baseret på Leigh Bardugos bestsælgende Grishaverse-bøger (Grisha-trilogien), ikke at finde blandt de mest populære.

Se listen med de 10 mest sete Netflix-serier nogensinde;

squid game

1. Squid Game: Sæson 1 – 1650 millioner timer

Hundredvis af spillere i pengenød siger ja til en mystisk invitation om at dyste i børnelege. Der venter en fristende præmie, men indsatsen er høj.

Se Squid Game på Netflix Danmark.

Bridgerton

2. Bridgerton: Sæson 1 – 625 millioner timer

De otte tæt forbundne søskende i Bridgerton-familien søger kærligheden og lykken i Londons højere samfundslag. Inspireret at Julia Quinns bestsellerromaner.

Se Bridgerton på Netflix Danmark.

money heist

3. Papirhuset: Sæson 4 – 619 millioner timer

Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens Kongelige Mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.

Se Papirhuset på Netflix Danmark.

Stranger Things

4. Stranger Things: Sæson 4 – 582 millioner timer

Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

Se Stranger Things på Netflix Danmark.

Witcher

5. The Witcher: Sæson 1 – 541 millioner timer

Geralt af Rivia er en muteret monsterdusørjæger, der rejser frem mod sin skæbne i en turbulent verden, hvor mennesker ofte viser sig at være mere onde end monstre.

Se The Witcher på Netflix Danmark.

13 Reasons Why

6. 13 Reasons Why: Sæson 2 – 496 millioner timer

Efter en teenagepiges mystiske selvmord modtager en klassekammerat en række kassettebånd, der afdækker mysteriet.

Se 13 Reasons Why på Netflix Danmark.

maid

7. Maid: Sæson 1 – 469 millioner timer

Efter at være flygtet fra et voldeligt forhold finder en ung mor et job som rengøringskone, mens hun kæmper med at forsørge sit barn og bygge en bedre fremtid for dem.

Se Maid på Netflix Danmark.

you saeson 3 netflix danmark

8. You: Sæson 3 – 467 millioner timer

En charmerende boghandler er besat af en spirende forfatter og vil gøre hvad som helst for at blive en del af hendes liv.

Se You på Netflix Danmark.

Sex Education

9. Sex Education: Sæson 3 – 418 millioner timer

Usikre Otis kender alle svarene, hvis der er spørgsmål om sex, takket være hans mor, der er terapeut, så den oprørske Maeve foreslår, at skolen får en sexterapiklinik.

Se Sex Education på Netflix Danmark.

Lupin 1

10. Lupin: Sæson 1 – 316 millioner timer

Inspireret af Arsène Lupins eventyr drager gentlemantyven Assane Diop ud for at hævne sin far for en uretfærdighed, der blev begået af en velhavende familie.

Se Lupin på Netflix Danmark.

Hvilke serier på Netflix synes du er de bedste? Skriv dine anbefalinger nederst i kommentarfeltet, så andre kan få glæde af dine valg.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.Skriv kommentar