Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

13/07/2023 | Flixfilm
Se ‘Wednesday’ på Netflix.

Netflix spytter hele tiden nye film og serier ud, dog er det kun et begrænset antal, der formår at passere gennem nåleøjet og opnå popularitet blandt medlemmerne.

I denne artikel kan du finde de 10 Netflix-serier, som har er blevet streamet allermest over hele verden – Opdateret 13-07-2023.

Netflix har gennemført ændringer i deres metode til måling, hvilket medfører, at topplisten ikke længere baseres på antallet af betragtede timer. Denne ændring blev indført på grund af den fordel, det gav til serier med længere varighed og gjorde det vanskeligt for kortere serier at opnå placering på hitlisten. Den nye metode til kvantificering af seertal har ført til forskydninger i rækkefølgen af titler samt introduceret nye serier på hitlisten.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Du vil måske blive overrasket over, hvilke serier der optræder på hitlisten, og hvilke der ikke gør. Det er især bemærkelsesværdigt, at store produktioner som David Finchers ‘Mindhunter‘, den episke historiske serie ‘The Crown‘ og skrækklassikeren ‘The Haunting of Hill House‘ ikke er at finde blandt de mest populære.

Se listen med de 10 mest sete Netflix-serier nogensinde;

squid game

1. Squid Game: Sæson 1 – 265,200,000 views

Hundredvis af spillere i pengenød siger ja til en mystisk invitation om at dyste i børnelege. Der venter en fristende præmie, men indsatsen er høj.

Se Squid Game på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Wednesday: Sæson 1 – 252,100,000 views

Klog, sarkastisk og lidt død indeni efterforsker Wednesday Addams et mordtogt, mens hun får nye venner — og fjender — på Nevermore Academy.

Se Wednesday på Netflix Danmark.

Stranger Things

3. Stranger Things: Sæson 4 – 140,700,000 views

Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

Se Stranger Things på Netflix Danmark.

4. Dahmer: Monster: The Jeffrey Dahmer Story: Sæson 1 – 115,600,000 views

I løbet af mere end et årti blev 17 drenge og unge mænd myrdet af den morddømte Jeffrey Dahmer. Hvordan undgik han at blive arresteret i så lang tid?

Se Dahmer: Monster: The Jeffrey Dahmer Story på Netflix.

money heist

5. Papirhuset: Sæson 7 – 106,000,000 views

Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens Kongelige Mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.

Se Papirhuset på Netflix Danmark.

6. Lupin: Sæson 1 – 99,500,000 views

Inspireret af Arsène Lupins eventyr drager gentlemantyven Assane Diop ud for at hævne sin far for en uretfærdighed, der blev begået af en velhavende familie.

Se Lupin på Netflix Danmark.

7. The Night Agent: Sæson 1 – 98,200,000 views

En årvågen FBI-agent besvarer et opkald på en nødlinje, som placerer ham midt i en dødelig konspiration, der involverer en muldvarp i Det Hvide Hus.

Se The Night Agent på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bridgerton

8. Bridgerton: Sæson 2 – 93,800,000 views

De otte tæt forbundne søskende i Bridgerton-familien søger kærligheden og lykken i Londons højere samfundslag. Inspireret at Julia Quinns bestsellerromaner.

Se Bridgerton på Netflix Danmark.

Witcher

9. The Witcher: Sæson 1 – 83,000,000 views

Geralt af Rivia er en muteret monsterdusørjæger, der rejser frem mod sin skæbne i en turbulent verden, hvor mennesker ofte viser sig at være mere onde end monstre.

Se The Witcher på Netflix Danmark.

10. The Watcher: Sæson 1 – 79,600,000 views

Ildevarslende breve. Mærkelige naboer. Modbydelige trusler. En familie flytter ind i deres drømmehus i forstaden, men drømmen er et mareridt.

Se The Watcher på Netflix.

Hvilke serier på Netflix synes du er de bedste? Skriv dine anbefalinger nederst i kommentarfeltet, så andre kan få glæde af dine valg.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
1 kommentar til De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

  1. hulahula - kl. 11:16, 27-02-2023:

    pisse gode sereier

Skriv kommentar