Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De 10 uhyggeligste film du kan se på Netflix lige nu

De 10 uhyggeligste film du kan se på Netflix lige nu

06/05/2022 | Flixfilm

De 10 uhyggeligste film du kan se paa Netflix lige nu

Selvom at dagene er blevet lysere så betyder det ikke, at man nødvendigvis behøver at skrue ned for uhyggen.

Derfor har vi i denne artikel samlet 10 uhyggelige film, som ikke er for sarte sjæle.

Alle filmanbefalingerne byder hårrejsende gys, klamme monstre, samt vanvittige og mareridtsagtige væsener. Gyserfilmene kan netop nu streames på Netflix.

Kryb blandt andet under tæppet til filmen hvor en døv forfatter, som lever et tilbagetrukket liv i en skov, må kæmpe for sit liv i stilhed, da en maskeret morder dukker op i hendes vindue. Se også fem skuespillere, der optræder med Rødhætte for en millionær og hans barnebarn på et afsidesliggende slot, da en mystisk seriemorder går amok.

Find de 10 uhyggeligste film du kan streame på Netflix herunder;

Apostle

Apostle

I 1905 kommer en daglejer, der er på en farlig mission for at redde sin kidnappede søster, i klammeri med en uhyggelig religiøs kult på en isoleret ø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stream Apostle på Netflix.

His House

His House

Mens et ungt flygtningepar fra det krigshærgede Sydsudan forsøger at starte på en frisk i England, plages de af en mørk kraft, der har taget bolig i deres nye hjem.

Stream His House på Netflix.

Insidious

Insidious: Chapter 2

Mens Lambert-familien prøver at komme ovenpå efter deres søns kamp mod onde ånder, må faderen, Josh, se sin egen grusomme barndom i øjnene.

Stream Insidious: Chapter 2 på Netflix.

In the Tall Grass

In the Tall Grass

Efter at have hørt en dreng råbe om hjælp går en gravid kvinde og hendes bror ud i en kæmpe græsmark men finder ud af, at der måske ikke er nogen vej ud derfra igen.

Stream In the Tall Grass på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Det virkelige 'Squid Game' kommer til november

No One Gets Out Alive

No One Gets Out Alive

En desperat kvinde fra Mexico uden papirer flytter ind på et forfaldent pensionat i Cleveland. Så begynder de foruroligende skrig og uhyggelige syner.

Stream No One Gets Out Alive på Netflix.

Hush

Hush

En døv forfatter, som lever et tilbagetrukket liv i en skov, må kæmpe for sit liv i stilhed, da en maskeret morder dukker op i hendes vindue.

Stream Hush på Netflix.

Creep

Creep

Da en filmfotograf mangler penge og får arbejde i en øde bjergby, finder han ud af, at hans kunde har nogle foruroligende ideer.

Stream Creep på Netflix.

Cam

Cam

En webcam-pige med en voksende fanskare får hacket sin konto af en dobbeltgænger. Hun prøver at finde frem til den mystiske skurk og tilbageerobre sin egen identitet.

Stream Cam på Netflix.

Veronica

Veronica

Efter at have afholdt en seance i skolen i Madrid i 1991 får en teenagepige med mindre søskende mistanke om, at onde kræfter er trængt ind i familiens lejlighed.

Stream Veronica på Netflix.

Deep in the Woods

Deep in the Woods

Da fem skuespillere optræder med Rødhætte for en millionær og hans barnebarn på et afsidesliggende slot, bliver dramaet virkeligt, da en mystisk seriemorder går amok.

Stream Deep in the Woods på Netflix.

Hvilke gyserfilm synes du er de uhyggeligste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar