Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De 20 hurtigst sete serier på Netflix Danmark

De 20 hurtigst sete serier på Netflix Danmark

17/10/2017 | Flixfilm

Mere end 8 millioner seriefans verden over binger en hel sæson af deres yndlingsserie i det øjeblik, den får premiere på streamingtjenesten. ‘Bingeraceren’ er en realitet, og i Danmark sikrer ivrige fans af Netflix en global tredjeplads lige i hælene på Canada og USA, når det gælder antallet af bingeracere i forhold landets Netflix-medlemmer.

Netflix har ændret den måde, vi forholder os til film og serier på. Medlemmer ser serier, når og hvor de vil, og i det tempo der passer dem bedst. Det har affødt en helt ny form for superfan. Bingeraceren er ifølge Netflix den, der sprinter sig gennem en hel sæson inden for 24 timer efter premieren for at være den første med indgående kendskab til yndlingsserien.

I Danmark er det alt fra ‘Et år med Gilmore Girls’ og mangaserien ‘The Seven Deadly Sin’s til superhelteserien ‘Marvel’s The Defenders’, som de mest ivrige fans har kastet sig over fra 2012 til nu, hvor Netflix har foretaget undersøgelsen.

“Der ligger en helt særlig tilfredsstillelse i at være den første til at færdiggøre en god historie – uanset om det er de sidste sider af en god bog eller de sidste intense øjeblikke af din yndlingsserie”, siger Brian Wright, Vice President Original Series.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Et år med Gilmore Girl’s er en suveræn global vinder, da serien tiltrak flest bingeracere over hele verden i de første 24 timer efter premieren. Men derudover varierer førstepladserne fra land til land: ‘Hænderne endnu mere fulde’ regerer suverænt i Ecuador, ‘Club de Cuervo’s blev nummer et i Mexico, og ‘Marvel’s The Defenders’ blev taget overvældende godt imod i Korea.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Copenhagen Cowboy' - sæson 1

Nedenfor kan du se toplisten over de 20 serier, der binges hurtigst i Danmark;

1. Et år med Gilmore Girls
2. The Seven Deadly Sins
3. Marvel’s The Defenders
4. The Ranch
5. White Collar
6. Santa Clarita Diet
7. Hænderne fulde
8. Lovesick
9. Stranger Things
10. Modern Family

11. Orange Is the New Black
12. House of Cards
13. F is for Family
14. Mit navn er Anne
15. Friends from College
16. Grace and Frankie
17. Frontier
18. Trailer Park Boys
19. Atypical
20. The OA

Undersøgelsen er lavet af Netflix. Topserierne blev identificeret som serier med det største antal bingeracere globalt. Bingeraceplaceringen har ingen relation til det samlede antal seere.

Hvis du vil have de bedste muligheder for at “bingewatche” din næste yndlingsserie, så kommer Netflix herunder med et par bud til hvordan du mest optimalt kommer igennem dit serie-maraton.Skriv kommentar