Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De 5 bedste krigsfilm på Netflix

De 5 bedste krigsfilm på Netflix

26/06/2020 | Flixfilm

De 5 bedste krigsfilm på NetflixEr du vild med film hvor kuglerne flyver om ørerne på dig og soldaternes fællesskab er det vigtigste i kampens hede, så kan du roligt kaste dig over de fem krigsfilm, som anbefales her i artiklen.

Alle de hæsblæsende film kan streames netop nu på den danske Netflix.

Se blandt andet amerikanske styrker forsøge at kidnappe en somalisk krigsherres håndlangere og den hårde grundtræning, som en deling nye marineinfanterister må gennemgå for at kunne blive sendt i skudlinjen mod Viet Cong.

Se de 5 krigs-anbefalinger herunder;

Full Metal Jacket

Full Metal Jacket

En deling nye marineinfanterister gennemgår den hårde grundtræning og kæmper mod Viet Cong under Tet-offensiven i dette dystre drama.

Se Full Metal Jacket på Netflix.

Fury

Artiklen fortsætter under annoncen

Fury

I slutningen af 2. verdenskrig oplever en ung rekrut krigens rædsler sammen med et hold garvede amerikanske kampvognssoldater.

Se Fury på Netflix Danmark.

Inglourious Basterds

Inglourious Basterds

En jødisk biografejer i det besatte Paris er tvunget til at være vært for en nazistisk premiere, hvor en gruppe amerikanske soldater planlægger et angreb.

Stream Inglourious Basterds på Netflix Danmark.

Black Hawk Down

Black Hawk Down

Da amerikanske styrker forsøger at kidnappe to af en somalisk krigsherres håndlangere, bliver deres helikoptere skudt ned, og mange amerikanske liv mistes.

Se Black Hawk Down på Netflix.

Jarhead

Jarhead

I stedet for kampscener fokuserer denne film på de lange, ensomme dage i løbet af en krig og den sorte humor, soldaterne bruger for at klare de umenneskelige forhold.

Stream Jarhead på Netflix.

Hvilke krigsfilm synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
1 kommentar til De 5 bedste krigsfilm på Netflix

  1. Anders - kl. 07:40, 28-06-2020:

    Platoon slår helt klart alle andre …..dommedag nu er på samme niveau …..Black hawk down beskriver på fantastisk vis en virkelig hændelse …….og så selvfølgelig full metal jacket hvor det især er den del af filmen som omhandler soldaternes træning der giver den karakter

Skriv kommentar