Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De 5 mest sete film på Netflix lige nu

De 5 mest sete film på Netflix lige nu

23/01/2023 | Flixfilm

Netflix er fyldt med timevis af underholdning. Der er efterhånden så mange film på streamingtjenesten, at det godt kan være lidt af en opgave at finde ud af hvad man skal streame.

I denne artikel har vi derfor samlet de 5 mest populære film på Netflix Danmark lige nu. Det er med andre ord de fem film som flest danskere streamer netop nu.

LÆS OGSÅ   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

De danske Netflix-medlemmer kaster sig netop nu over krimi-, action-, scifi- samt historiske film mens at det stjernespækkede mysterie Glass Onion: A Knives Out Mystery fortsat nyder stor succes hos danskerne selvom den havde premiere for en måned siden.

Se de 5 mest populære film på Netflix herunder;

1. Stowaway

En ung kvinder arver helt uventet en yacht efter sin far, som hun dårligt kendte, men da båden kapres af nådesløse forbrydere, må hun kæmpe for sit liv.

Find thrilleren Stowaway på Netflix.

2. Jung_E

I en postapokalyptisk nær fremtid leder en forsker et laboratoriums bestræbelser på at afslutte en borgerkrig ved at klone hjernen fra en heroisk soldat – hendes mor.

Se sci-fi-filmen Jung_E på Netflix.

3. Gangs of New York

Midt i opgøret mellem irerne og italienerne, der hærgede New York midt i 1800-tallet, jager og finder den unge Amsterdam Vallon sin fars hadske morder.

Find Martin Scorseses stjernespækkede Gangs of New York på Netflix.

4. Perfect Stranger

Ro risikerer sit eget liv for at afsløre identiteten på en fremmed, der lurer på internettet og måske ligger inde med svaret på hendes venindes mord.

Stream den uhyggelige krimi Perfect Stranger på Netflix.

5. Glass Onion: A Knives Out Mystery

Den verdenskendte detektiv Benoit Blanc tager til Grækenland for at opklare et mysterium, der udspiller sig omkring en milliardær og hans brogede venneskare.

Stream den stjernespækkede detektivfilm Glass Onion: A Knives Out Mystery på Netflix Danmark. Læs vores anmeldelse af Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Har du set alle de populære film? Hvilke spillefilm på Netflix synes du er de bedste? Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.1 kommentar til De 5 mest sete film på Netflix lige nu

  1. Ulrik Fenger Svendsen - kl. 08:49, 22-01-2022:

    The (w)Hole truth
    Red notice
    The rundown (eller også kendt som welcome to the jungle)
    Animas (en af de bedste ikke-engelsksprogede gysere nogensinde)

Skriv kommentar