Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De 5 mest sete film på Netflix lige nu

De 5 mest sete film på Netflix lige nu

07/08/2021 | Flixfilm

2021 De 5 mest sete film paa Netflix lige nuNetflix er fyldt med timevis af underholdning. Der er så mange film at det ofte kan være lidt af en opgave at bestemme hvad man skal streame.

I denne artikel har vi derfor samlet de 5 mest populære film på Netflix Danmark lige nu. Det er med andre ord de fem film som flest danskere streamer netop nu.

Se blandt andet en sanger der tager et job på et luksusresort, hvor hendes ekskæreste tilfældigvis skal holde bryllup samt et ungt par, der i et desperat forsøg på at redde deres ægteskab køber deres drømmehus, som viser sig at være hjemsøgt.

Se de 5 mest populære film på Netflix herunder;

The Marksman

1. The Marksman

En marinesoldat, der er blevet landmand i Arizona, efterlader et blodigt spor i bestræbelserne på at beskytte en ung dreng på flugt fra dødsensfarlige narkobødler.

Find actionfilmen The Marksman på Netflix.

den sidste lejesoldat

2. Den sidste lejesoldat

En legendarisk hemmelig agent, der nu er lejesoldat, træder frem for at redde den søn, han aldrig har mødt. Rollen som far bliver hans sværeste mission nogensinde.

Se den hæsblæsende actionkomedie Den sidste lejesoldat på Netflix. Læs anmeldelse af filmen her

LÆS OGSÅ   'Murder Mystery'-fortsættelse på tegnebrættet

Resort to Love

3. Resort to Love

I forsøget på at hele sit knuste hjerte og en afsporet karriere, tager en sanger et job på et luksusresort, hvor hendes ekskæreste tilfældigvis skal holde bryllup.

Stream den romantiske Resort to Love på Netflix Danmark.

Aftermath

4. Aftermath

I et desperat forsøg på at redde deres ægteskab slår et ungt par til og køber deres drømmehus, men foruroligende hændelser afslører husets problematiske fortid.

Find gyseren Aftermath på Netflix.

The Addams Family

5. The Addams Family

Medlemmerne af den elskede makabre familie er kommet på det store lærred i denne film, der er baseret på Charles Addams’ tegnefilm og tv-serien fra 1960’erne.

Stream den finurlige familiegyser The Addams Family på Netflix.

Har du set alle de populære film? Hvilke spillefilm på Netflix synes du er de bedste? Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.    Skriv kommentar