Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

19/11/2022 | Flixfilm

Der lander hele tiden nye serier på streamingtjenesten Netflix. Så mange, at det nogle gange kan være umuligt at følge med.

Heldigvis er der hjælp at hente hos de danske Netflix-medlemmer – som forhåbentlig har god smag!

I denne artikel har vi nemlig samlet 5 serier som flest danskere netop nu streamer på Netflix. Det er med andre ord de fem største serier på Netflix lige nu.

LÆS OGSÅ   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Se blandt andet fem desperate high school-elever der under eftersidning forenes, da et mordmysterium – og nogle hemmeligheder – udfolder sig.

Se de 5 mest populære serier på Netflix herunder;

1. The Crown

Denne serie er inspireret af virkelige hændelser og fortæller om dronning Elizabeth II og de politiske og personlige hændelser, der påvirkede hendes regeringstid.

Se femte sæson af den royale serie The Crown nu på Netflix.

2. 1899

Mystiske omstændigheder ændrer kursen for et immigrantskib på vej mod New York i 1899, og en surrealistisk gåde udfoldes for de forvirrede passagerer.

Find den mystiske 1899 på Netflix Danmark.

3. One of Us Is Lying

En eftersidning bringer fem desperate high school-elever sammen, men et mord – og nogle hemmeligheder – forener dem, da et mordmysterium udfolder sig.

Se den nye sæson af One of Us Is Lying på Netflix.

4. Love Is Blind

Nick og Vanessa Lachey er værter for dette sociale eksperiment, hvor singler leder efter kærligheden og bliver forlovet, inden de møder hinanden i virkeligheden.

Find tredje sæson af realityserien Love Is Blind på Netflix.

5. Forhistoriske apokalypser

Journalisten Graham Hancock rejser verden rundt på jagt efter spor af mystiske forsvundne civilisationer, der går tilbage til den sidste istid.

Se Forhistoriske apokalypser på Netflix.

Har du set alle de populære serier? Hvilke serier på Netflix synes du er de bedste? Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.Skriv kommentar