Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De 5 mest populære serier på Netflix lige nu

De 5 mest populære serier på Netflix lige nu

07/05/2021 | Flixfilm

De 5 mest populaere serier paa Netflix lige nuDer lander hele tiden nye serier på streamingtjenesten Netflix. Så mange, at det nogle gange kan være umuligt at følge med.

Heldigvis er der hjælp at hente hos de danske Netflix-medlemmer – som forhåbentlig har god smag!

I denne artikel har vi nemlig samlet 5 serier som flest danskere netop nu streamer på Netflix. Det er med andre ord de fem største serier på Netflix lige nu.

Se blandt andet 100 beboere på en rumstation, som bliver sendt ned på Jorden for at se om den er beboelig efter en atomkatastrofe, samt tre teenagere, der strander på en øde ø og bliver til havfruer med magiske evner.

Se de 5 mest populære serier på Netflix herunder;

Shadow and Bone

Shadow and Bone

Mørke kræfter konspirerer mod den forældreløse kartograf Alina Starkov, da hun frigiver en ekstraordinær kraft, som kan ændre hendes krigshærgede lands skæbne.

Se første sæson af Shadow and Bone på Netflix Danmark.

The CircleThe Circle

Status og strategi ramler sammen i dette sociale eksperiment af en konkurrence, hvor onlinespillere flirter, får venner og faker sig vej til præmien på 100.000 dollars.

Se The Circle (sæson 2) på Netflix Danmark.

LÆS OGSÅ   EU er i forfald i ny apokalyptisk Netflix-serie; 'Tribes of Europa'

The 100The 100

Et århundrede efter en atomkatastrofe på Jorden sendes 100 beboere fra en rumstation ned på planeten for at se, om den er blevet beboelig.

Se sjette sæson af The 100 på Netflix Danmark.

Sons of SamThe Sons of Sam: A Descent into Darkness

Son of Sam-sagen blev en livslang besættelse for journalisten Maury Terry, der blev overbevist om, at mordene havde forbindelse til en satanisk kult.

Se The Sons of Sam: A Descent into Darkness (sæson 1) på Netflix Danmark.

H2OH2O: Bare tilsæt vand

Da tre teenagere strander på en øde ø og forvilder sig ned i et mystisk bassin ved fuldmåne, bliver de til havfruer med magiske evner.

Se tredje sæson af H2O: Bare tilsæt vand på Netflix Danmark.

Har du set alle de populære serier? Hvilke serier på Netflix synes du er de bedste? Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.    Skriv kommentar