Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De allersidste afsnit af ‘Papirhuset’ lander i december

De allersidste afsnit af ‘Papirhuset’ lander i december

15/10/2021 | Flixfilm

papir huset sidste afsnit

Snart er det endegyldigt slut med den spanske serie ‘Money Heist’ – der har den danske titel ‘Papirhuset’ – som har taget verden med storm.

De sidste 5 episoder har premiere på Netflix den 3. december, og streamingtjenesten har netop frigivet en teaser, som kan ses nederst i artiklen.

‘Papirhuset’ har været en enorm succes siden at første sæson landede for mere end 4 år siden. Den har flere gange været den meste sete internationale (ikke-engelsksproget) serie på Netflix med mange millioner seere over hele verden.

Serien har dog netop set sig slået af den sydkoreanske ‘Squid Game’, som har tiltrukket mange flere medlemmer, men der er ingen tvivl om at Netflix har været overordentlig tilfredse med serien, som har fået en overrraskende store fanskare.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fem nye afsnit er de sidste afsnit i den femte sæson, hvor banden blev lukket inde i den spanske nationalbank i over 100 timer. Mens de har formået at redde Lissabon, så har de mistet en af deres egne. Alt imens det hele umuligt kan blive værre dukker en ny fjende frem, som er mere magtfuld end nogen de før har stået til ansigt med; nemlig hæren.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

Den sidste sæson bragte dem blandt andet forbi København og Tivoli. Mon ikke også at der er flere klip fra den danske hovedstad i de sidste episoder?!

Se alle afsnit af ‘Money Heist‘ / ‘La Casa de Papel‘ / ‘Papirhuset‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar