Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De bedste danske film på Netflix Danmark

De bedste danske film på Netflix Danmark

07/08/2013 | Flixfilm

Selvom Netflix er en amerikansk streamingtjeneste så findes der mange danske film og serier på den danske udgave af Netflix. Det gælder både familiefilm, actionfilm, komediefilm, dokumentarfilm og stand-up comedy. Vi bringer her en liste over de danske titler som vi synes er bedst.

submarino netflix dk Submarino
Søren Vinterbergs anmelderroste drama om den hærdede eksfange Nick Jakob (Cedergren) og hans bror, et narkovrag og enlig far, søgen efter et bedre liv. Men den traumatiske barndom har taget hårdt på de to brødre. Filmen er baseret på Jonas T. Bengtsson roman af samme navn.

strings netflix dkStrings
Den danske dukkefilm Strings fra 2004 er et fantastisk mesterværk og filmen blev i særdeleshed rost for den flotte fotografering. I Strings rejser sønnen ud på et hævntogt, da hans far og Hebalons konge bliver myrdet. Filmen modtog flere priser på de internationale filmfestivaler.

krummerne netflix dkKrummerne
Denne film bliver man aldrig træt af at se. Denne klassisk familiefilm om drengen Krumme og hans skøre familie. Krumme driver sine omgivelser til vanvid med daglige uheld og ballade, men han har en sød og overbærende familie, der tager livet og slagsmålene, som de kommer.

kashmir rocket brothers netflix dkRocket Brothers
Denne dokumentarfilm om det danske rockband Kashmir beskriver udviklingen af albummet Zitilites som kommer efter det succesfulde album The Good Life, hvilket sætte bandet under pres for at præstere det bedste. Det resulterer i interne frustationer som bliver forløst da albummet udgives.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

ekko netflix dkEkko
Anders Morgenthalers psykologiske gyser Ekko handler om politimanden Simon som kidnapper sin 6-årige søn da han har mistet forældremyndigheden. I rollen som Simon finder man Kim Bodnia. Ekko er en stærk film hvor der ikke er plads til mange replikker, men som alligevel sætter tankerne i gang.

det som ingen ved netflix dkDet Som Ingen Ved
Den danske thriller Det Som Ingen Ved af Søren Kragh-Jacobsen, er en mystiske film hvor filmens hovedperson vikles ind i et spind af hemmeligheder som familien har båret på. Rollen listen tæller en masse kendte skuespillere, heriblandt Anders W. Berthelsen, Ghita Nørby og Lars Mikkelsen.

krigsminister netflix dkKrigsminister
Dokumentarfilmen er et fascinerende portræt af ministeren og mennesket Søren Gade, og giver et indblik bag facaden i det benhårde politikerliv. Det er en åben og ærlig Søren Gade vi møder i filmen og vi følger ham både i privaten, i ministerbilen og på rejser rundt i verdens brændpunkter.

anders matthesen tal for dig selv netflix dkTal For Dig Selv
Anders Matthesens stand-up show Tal For Dig Selv er et af de sjoveste og mest populære shows nogensinde. Hvis du mangler at få trænet lattermusklerne så vil vi anbefale dig, at give Tal For Dig Selv en chance. Du kan ikke stoppe igen.

Se alle danske film og serier på Netflix her: Link.
1 kommentar til De bedste danske film på Netflix Danmark

  1. Martin - kl. 21:23, 18-04-2016:

    Jeg havde lige glædet mig til at se dokumentaren Rocket Brothers om bandet Kashmir… men den er ikke til at finde på Netflix!

Skriv kommentar