Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De bedste film på Netflix

De bedste film på Netflix

27/11/2018 | Flixfilm

bedste film netflix danmark 2018At finde, udvælge og blive enige om hvilke film, der er de bedste kan godt være temmelig besværlig opgave. Nogen sværger til anmeldelser, filmbedømmelses-sites, venners forslag eller sin helt egen personlige holdning.

Heldigvis har Netflix samlet en kategori over de alle de bedste film, som på nuværende tidspunkt er tilgængelige på streamingtjenesten – De film som man populært sagt kalder kritikerroste film.

Det betyder nødvendigvis ikke at man er enig i kvaliteten af alle fremhævede film, men man kan i hvert fald være sikker på at der er en eller flere ude i den store verden som havde noget positivt at sige om den pågældende film.

Vi har herunder samlet et udpluk af de bedste film på Netflix Danmark, som gerne skulle give garanti for underholdning;

mudbound film

Artiklen fortsætter under annoncen

Mudbound

To Mississippi-familier – en sort, en hvid – konfronterer virkelighedens fordomme, landbrug og venskab i en fortælling fra tiden efter 2. verdenskrig.

Se Mudbound på Netflix.

radio film

Radio

Da en high school-footballtræner bliver venner med en udviklingshæmmet mand, får hans efterfølgende udvikling folk til at tænke anderledes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Radio på Netflix.

Captain Fantastic film

Captain Fantastic

En far, der opdrager sine børn inde i en skov, begynder at stille spørgsmålstegn ved sine utopiske synspunkter, da et tragisk tab trækker dem tilbage til samfundet.

Se Captain Fantastic på Netflix.

apollo 13 film

Apollo 13

Tekniske vanskeligheder rammer Apollo 13-missionen i 1970 og bringer astronauten Jim Lovell og hans besætnings liv i fare i dette drama. Baseret på en sand historie.

Se Apollo 13 på Netflix.

the lobster film

The Lobster

I en nær fremtid bliver enlige mennesker jaget og tvunget til at finde en partner inden 45 dage, hvis de ikke vil forvandles til dyr og henvises til et liv i naturen.

LÆS OGSÅ:   TV-serien om dræberdukken 'Chucky' kommer på Netflix

Se The Lobster på Netflix.

about a boy film

About a Boy

Will er smart-i-en-fart og uansvarlig. Han opfinder en fantasisøn, så han kan deltage i møder for enlige forældre, i håb om at kunne score nogle damer.

Se About a Boy på Netflix.

The Perks of Being a Wallflower film

The Perks of Being a Wallflower

En genert studerende, der kæmper med depression, prøver at håndtere sin bedste vens selvmord og sin første store kærlighed i denne historie om at blive voksen.

Se The Perks of Being a Wallflower på Netflix.

amelie film

Amelie From Monmatre

Da den drillesyge Amélie finder en legetøjsskat i sin lejlighed, bliver hun inspireret til at levere tingene tilbage til deres oprindelige ejer.

Se Amelie From Monmatre på Netflix.

Revolutionary Road film

Revolutionary Road

April og Franks ægteskab går i opløsning, idet en plan om at ændre deres “perfekte” liv bliver deres sidste håb om at undslippe en tom tilværelse.

Se Revolutionary Road på Netflix.

carol film

Carol

En velhavende, gift kvinde og en kvindelig ekspedient i et stormagasin indleder en forbudt affære i 1950’erne, og det fører både til hjertesorger og befriende glæde.

Se Carol på Netflix.

Alle de bedste film på Netflix Danmark kan findes her på listen: Link.

Skriv gerne i kommentarfeltet hvilken der er din favoritfilm således andre kan blive inspireret, hvis nu de skulle falde over mesterværket en dag. Filmen behøver ikke ligge på Netflix.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
1 kommentar til De bedste film på Netflix

  1. Lasse Jensen - kl. 19:48, 26-12-2018:

    Først og fremmest tak for indsatsen! 🙂

    Kunne man ikke overveje at få IMDB ratings med på denne side som et supplement? Jeg savner det i hvert fald.

    Godt nytår 🙂

Skriv kommentar