Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De bedste film på Netflix

De bedste film på Netflix

19/03/2020 | Flixfilm

De bedste film på NetflixDer ligger næsten 4000 film på Netflix, som kan streames alt det man vil, når man vil og hvor man vil.

Samtidig tilføjer Netflix hele tiden ny underholdning til deres streamingtjeneste og det er derfor en noget nær umulig opgave at bestemme hvad man skal se.

I denne artikel har vi derfor samlet en oversigt med de 25 bedste film på Netflix, som netop nu ligger klar til streaming.

Det er naturligvis en umulig opgave kun at udvælge 25 af de bedste film når der findes så mange nævneværdige titler på Netflix. Listen er et udtryk for redaktionens personlige holdninger og skal ikke ses som en endegyldig liste over de absolut bedste film – ingen over, ingen under. Brug oversigten til inspiration til en kommende filmaften.

Skriv gerne i kommentarfeltet hvis du synes at der er film, som mangler på oversigten eller som du vil anbefale til andre Netflix-medlemmer.

Vi opdaterer listen løbende med nye og flere af de bedste film på den danske Netflix.

Find også vores liste med de bedste serier på Netflix Danmark.

Se de 25 bedste film og serier på Netflix herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

A Quiet Place

A Quiet Place

En tæt sammentømret familie lever afskåret fra omverdenen og i konstant frygt for at lave en lyd, der vil tiltrække uhyggelige rumvæsner.

Se A Quiet Place på Netflix.

A Star Is Born

A Star Is Born

Efter en ambitiøs sanger indleder et lidenskabeligt forhold med en erfaren musiker, letter hendes karriere, mens hans dårlige vaner udløser en nedtur.

Se A Star Is Born på Netflix.

Big Fish

Big Fish

En reporter forsøger at få mere at vide om sin døende far ved at finde sandheden bag et liv fyldt med overdrevne historier og legender af episke proportioner.

Se Big Fish på Netflix.

Birdman

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

En afdanket skuespiller, der er kendt for sin rolle som superhelt, forsøger at gøre comeback på Broadway samtidig med, at hans privatliv og psyke ligger i ruiner.

Se Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) på Netflix.

Blade Runner

Blade Runner: Theatrical Cut

I det smog-hærgede dystopiske Los Angeles i 2019 bliver Rick Deckard kaldt tilbage fra sin pension for at efterforske en gruppe flygtede androider.

Se Blade Runner: Theatrical Cut på Netflix.

Breakfast at Tiffany

Breakfast at Tiffany’s

Lykkeridderen Holly Golightly indfanges ad den fremadstræbende forfatter Paul Varjak, som flytter ind i hendes bygning med lejen betalt af en velhaverske.

Se Breakfast at Tiffany’s på Netflix.

First Reformed

First Reformed

Midt i en åndelig krise rådgiver en præst den desperate mand til en gravid kvinde i menigheden og mærker jorden forsvinde under sig.

Se First Reformed på Netflix.

Gone Girl

Gone Girl

Nicks ægteskab skranter, og en dag, da han kommer hjem, er konen forsvundet. Da politiet starter efterforskningen, kommer der nogle chokerende sandheder for dagens lys.

Se Gone Girl på Netflix.

ndiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

Da Indiana Jones bliver hyret af den amerikanske regering til at finde den legendariske Pagtens Ark, kommer han op mod hele naziregimet.

Se Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark på Netflix.

Jaws

Jaws

Da en umættelig, stor hvidhaj terroriserer Amity Island, forsøger en politichef, en oceanograf og en gråsprængt hajjæger at ødelægge dyret.

Se Jaws på Netflix Danmark.

Jurassic Park

Jurassic Park

En mangemillionær åbner en forlystelsespark, hvor besøgende kan se levende dinosaurer, men da en medarbejder piller ved sikkerhedssystemet, slipper dinosaurerne fri.

Se Jurassic Park på Netflix.

Marriage Story

Marriage Story

Den Oscar-nominerede filmskaber Noah Baumbach har instrueret denne skarpe og empatiske film om et ægteskab i opløsning og en familie, der bliver sammen.

Se Marriage Story på Netflix.

Mission Impossible Fallout

Mission: Impossible – Fallout

En fejlslagen mission tvinger Ethan Hunt og hans team til at samarbejde med CIA og gamle kendinge, da de får travlt, hvis de skal redde verden fra en atomkatastrofe.

Se Mission: Impossible – Fallout på Netflix.

Moneyball

Moneyball

Dette drama følger den sande historie om en tidligere manager, der bruger usædvanlige metoder for at få de bedste spillere til Oakland A’s.

Se Moneyball på Netflix Danmark.

Monty Python and the Holy Grail

Monty Python and the Holy Grail

Monty Python-klanen portrætterer kong Arthur og hans riddere af det runde bord, mens de stræber efter den hellige gral.

Se Monty Python and the Holy Grail på Netflix.

Prisoners

Prisoners

Da hans 6-årige datter bliver bortført, og efterforskningen går i stå, opsporer tømreren Keller Dover selv gerningsmanden.

Se Prisoners på Netflix.

Roma

Roma

Instruktøren Alfonso Cuarón maler et levende og følelsesmæssigt portræt af det hjemlige liv og sociale hierarki under den politiske uro i Mexico i 1970’erne.

Se Roma på Netflix.

Spirited Away

Spirited Away

Chihiro ender ved et tilfælde i en magisk verden, som en heks regerer over – og dem, der ikke adlyder, forvandles til dyr.

Se Spirited Away på Netflix Danmark.

The Departed

The Departed

Det amerikanske politi prøver at infiltrere den irske mafia i Boston, men det er en mistænkelig plan, som går begge veje.

Se The Departed på Netflix.

The Godfather

The Godfather

En af de bedste amerikanske film nogensinde med Marlon Brando i hovedrollen. The Godfather skildrer den sicilianske families kamp om magten i efterkrigstidens Amerika.

Se The Godfather på Netflix.

The Lego Movie

The Lego Movie

Efter at være blevet forvekslet med LEGO-mesterbyggeren bliver minifiguren Emmet trukket ind i et vigtigt forsøg på at standse en ond tyran.

Se The Lego Movie på Netflix.

The Revenant

The Revenant

I 1820’erne kæmper en pelsjæger for at overleve og hævne sig på en brutal mand, der efterlod ham døende ved Missouri-floden.

Se The Revenant på Netflix.

The Talented Mr. Ripley

The Talented Mr. Ripley

Den charmerende sociopat Tom Ripley manøvrerer sig ind i en ung arvings luksusliv på ferie i Italien i denne uhyggelige thriller.

Se The Talented Mr. Ripley på Netflix.

Uncut Gems

Uncut Gems

Med stigende gæld og vrede kreditorer i hælene sætter en hurtigsnakkende juveler fra New York alt på spil for at holde sig oven vande og i live.

Se Uncut Gems på Netflix.

Whiplash

Whiplash

Trommeslageren Andrew presses af sin krævende musiklærer og er stålsat på at blive en succesfuld jazzmusiker, selvom det bliver på bekostning af hans integritet.

Se Whiplash på Netflix.

Hvilke film synes du er de bedste på Netflix? Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar