Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De bedste filmhits fra 80’erne på Netflix

De bedste filmhits fra 80’erne på Netflix

14/08/2021 | Flixfilm

De bedste filmhits fra 80erne paa NetflixAlting var bedre i gamle dage – især filmene som har forfulgt os gennem mange år.

I denne artikel finde du 10 filmhits fra 1980’erne, som du garanteret har set utallige gange før, men ikke desto mindre er underholdende hver eneste gang de løber over skærmen.

Alle filmanbefalingerne kan streames netop nu på Netflix Danmark.

Se blandt andet klassikeren om den uheldige politimand Frank Drebin, som skaber flere problemer, end han løser. Stream også ‘Beverly Hills Cop’ hvor Eddie Murphy som Detroit-betjenten Axel Foley tager til det snobbede Beverly Hills for at undersøge et mord, samt krimifilmen om en gangster, der bliver narkokonge i Miami, men forfalder til misbrug, besættelse og brutalitet.

Se de 10 filmhits fra 80’erne herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

Indiana Jones og jagten på den forsvundne skat

Da Indiana Jones bliver hyret af den amerikanske regering til at finde den legendariske Pagtens Ark, kommer han op mod hele naziregimet.

Stream Indiana Jones og jagten på den forsvundne skat på Netflix.

Scarface

Artiklen fortsætter under annoncen

Scarface

En cubanskfødt gangster stiger i graderne og bliver narkokonge i Miami, men forfalder til misbrug, besættelse og brutalitet, hvilket får grusomme konsekvenser.

Stream Scarface på Netflix.

The Naked Gun

Høj pistolføring

I denne klassiske komedie skaber den uheldige politimand Frank Drebin flere problemer, end han løser, da han forsøger at standse en plan om at myrde dronning Elizabeth.

Se Høj pistolføring på Netflix.

Against All Odds

Farlig impuls

En tidligere football-spiller går med til at finde en klam natklubejers elskerinde, men da han finder den undvegne kvinde i Mexico, taber han sit hjerte.

Se Farlig impuls på Netflix.

Ghostbusters

Ghostbusters

Tre parapsykologer fra New York mister deres forskningsbevillinger og beslutter at stifte firmaet “Ghostbusters”, der skal efterforske sære hændelser på Manhattan.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber NFL-kampe

Se Ghostbusters på Netflix.

Beverly Hills Cop

Frækkere end politiet tillader

Detroit-betjenten Axel Foley tager til det snobbede Beverly Hills for at undersøge et mord. Snart finder han ud af, at sagen er langt mere kompliceret end som så.

Stream Frækkere end politiet tillader på Netflix.

Karate kid

Karate kid

Da en mobbet teenager bliver venner med en beskeden kampsportsmester, lærer han om livet, og hvordan han skal besejre sine nådesløse rivaler.

Se Karate kid på Netflix.

Christine

Christine

En nørdet studerende restaurerer en klassisk Plymouth Fury fra 1958, men da han sætter sig bag rattet, forvandles hans nyfundne selvtillid til hoven arrogance.

Se Christine på Netflix.

Coming to America

Coming to America

En afrikansk prins er utilfreds med sit beskyttede liv og drager til USA som en mand af arbejderklassen for at finde en, der vil falde for ham og ikke for hans rigdom.

Stream Coming to America på Netflix.

top gun

Top Gun

Tom Cruise spiller en talentfuld jagerpilot, som kæmper med at balancere ansvar og en kærlighedsaffære, mens han konkurrerer på søværnets pilotskole.

Se Top Gun på Netflix.

Hvilke film fra 80’erne synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar