Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De bedste mini-serier på Netflix

De bedste mini-serier på Netflix

20/08/2021 | Flixfilm

Der er ikke noget bedre end at blive opslugt af en spændende serie hvor man ikke kan vente med at streame næste afsnit.

Men serier med utallige afsnit og sæsoner kan godt virke som en uoverskuelig opgave at komme igennem.

Heldigvis findes der en masse miniserier på Netflix, som man nemt kan færdiggøre på en enkelt weekend. En mini-serie kendes ved at den oftest består af 5-10 afsnit og byder på en afsluttende historie.

I denne artikel har vi samlet de 10 bedste mini-serier, som netop nu kan streames på Netflix Danmark.

Se blandt andet fem teenagere i et mareridt, da de bliver falskt anklaget for et brutalt angreb, en ung kvinde, som beskyldes for at lyve om en voldtægt, samt en filmproducent, som falder ned i et hallucinatorisk kaninhul med sex, magi, hævn – og killinger.

Se de bedste mini-serier på Netflix herunder – i vilkårlig rækkefølge;

AAAABRJbq7bmnOYz5wMyXGJgke3ORhnq 2wCr5iWm0xNhx4PUacuF2CxniiK6KrUnvkPZwkCQy62x8Acts qF022L48MSXpnMErxoObQgnVDfYa1 PzkwMQeW7TqKwmuww

Artiklen fortsætter under annoncen

The Serpent

Den nådesløse morder Charles Sobhraj går efter turister på Sydøstasiens “hippie trail” i 1970’erne. Baseret på chokerende, virkelige hændelser.

Stream The Serpent på Netflix.

dronninggambit

The Queen’s Gambit

En pige på et børnehjem i 50’erne viser et utroligt talent for at spille skak, og kan se frem til et liv som stjerne, men hun kæmper også med afhængighed.

Stream The Queen’s Gambit på Netflix.

Godless

Godless

En brutal lovløs terroriserer Det Vilde Vesten i sin søgen efter et tidligere bandemedlem, der har fået et nyt liv i en stille by kun befolket af kvinder.

Stream Godless på Netflix.

Maniac

Maniac

To kriseramte fremmede klikker under et surrealistisk klinisk forsøg, hvor lægen har problemer med moderbinding, og computeren er følelsesmæssigt forstyrret.

Stream Maniac på Netflix.

When They See Us

When They See Us

Fem teenagere fra Harlem fanges i et mareridt, da de bliver falskt anklaget for et brutalt angreb i Central Park. Baseret på virkelige hændelser.

Stream When They See Us på Netflix.

brand new cherry flavor netflix

Brand New Cherry Flavor

En filmproducent drager til Hollywood i starten af 1990’erne for at lave sin film, men falder ned i et hallucinatorisk kaninhul med sex, magi, hævn – og killinger.

Stream Brand New Cherry Flavor på Netflix.

Unbelievable

Unbelievable

Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.

Stream Unbelievable på Netflix.

Alias Grace

Alias Grace

I Canada i 1800-tallet overvejer en psykiater, om en morder skal benådes på grund af sindssyge. Baseret på Margaret Atwoods prisbelønnede roman.

Stream Alias Grace på Netflix.

Unorthodox

Unorthodox

En hasidisk jødisk kvinde i Brooklyn flygter fra et arrangeret ægteskab til Berlin og bliver adopteret af en gruppe musikere, indtil fortiden indhenter hende.

Stream Unorthodox på Netflix.

Collateral

Collateral

I sin efterforskning af mordet på et pizzabud afslører en kriminalbetjent fra London en indviklet sammensværgelse, der involverer pushere, smuglere og spioner.

Stream Collateral på Netflix.

Hvilke miniserier synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
3 kommentarer til De bedste mini-serier på Netflix

  1. Lis Garner - kl. 18:01, 25-08-2021:

    En rigtig god miniserie på Netflix er så afgjort: Bad Blood

  2. Sanne Skovsgaard - kl. 20:32, 08-04-2023:

    Unseen er virkelig god- det er ikke så ofte man ser noget fra Sydafrika og det er en rigtig god historie. Den handler om en kvinde, som ser frem til at få sin mand hjem fra fængsel, men så forsvinder han, den dag hun skal hente ham. Så bliver hun stædig og leder med lys og lygte…

  3. Halima - kl. 07:04, 10-04-2023:

    Jeg er i gang med “The Night Agent”, der har fanget mig.

Skriv kommentar