Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De bedste mini-serier på Netflix

De bedste mini-serier på Netflix

18/01/2021 | Flixfilm

bedste mini serier paa Netflix 2021Der er ikke noget bedre end at blive opslugt af en spændende serie hvor man ikke kan vente med at streame næste afsnit.

Men serier med utallige afsnit og sæsoner kan godt virke som en uoverskuelig opgave at komme igennem.

Heldigvis findes der en masse miniserier på Netflix, som man nemt kan færdiggøre på en enkelt weekend. En mini-serie kendes ved at den oftest består af 5-10 afsnit og byder på en afsluttende historie.

I denne artikel har vi samlet de 10 bedste mini-serier, som netop nu kan streames på Netflix Danmark.

Se blandt andet fem teenagere i et mareridt, da de bliver falskt anklaget for et brutalt angreb, en ung kvinde, som beskyldes for at lyve om en voldtægt, samt en jødisk kvinde, der flygter fra et arrangeret ægteskab.

Se de bedste mini-serier på Netflix herunder – i vilkårlig rækkefølge;

dronninggambit

The Queen’s Gambit

En pige på et børnehjem i 50’erne viser et utroligt talent for at spille skak, og kan se frem til et liv som stjerne, men hun kæmper også med afhængighed.

Stream The Queen’s Gambit på Netflix.

Godless

Godless

En brutal lovløs terroriserer Det Vilde Vesten i sin søgen efter et tidligere bandemedlem, der har fået et nyt liv i en stille by kun befolket af kvinder.

Stream Godless på Netflix.

Maniac

Maniac

To kriseramte fremmede klikker under et surrealistisk klinisk forsøg, hvor lægen har problemer med moderbinding, og computeren er følelsesmæssigt forstyrret.

Stream Maniac på Netflix.

When They See Us

When They See Us

Fem teenagere fra Harlem fanges i et mareridt, da de bliver falskt anklaget for et brutalt angreb i Central Park. Baseret på virkelige hændelser.

Stream When They See Us på Netflix.

Stateless

Stateless

Fire fremmede – en kvinde på flugt, en modig flygtning, en ihærdig bureaukrat og en kæmpende far – mødes i et australsk asylcenter.

Stream Stateless på Netflix.

Unbelievable

Unbelievable

Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.

Stream Unbelievable på Netflix.

Alias Grace

Alias Grace

I Canada i 1800-tallet overvejer en psykiater, om en morder skal benådes på grund af sindssyge. Baseret på Margaret Atwoods prisbelønnede roman.

Stream Alias Grace på Netflix.

Unorthodox

Unorthodox

En hasidisk jødisk kvinde i Brooklyn flygter fra et arrangeret ægteskab til Berlin og bliver adopteret af en gruppe musikere, indtil fortiden indhenter hende.

Stream Unorthodox på Netflix.

Black Earth Rising

Black Earth Rising

Kate Ashby blev adopteret af en advokat efter folkemordet i Rwanda, og som juridisk efterforsker konfronterer hun nu sin fortid ved at tage sager om krigsforbrydelser.

Stream Black Earth Rising på Netflix.

Collateral

Collateral

I sin efterforskning af mordet på et pizzabud afslører en kriminalbetjent fra London en indviklet sammensværgelse, der involverer pushere, smuglere og spioner.

Stream Collateral på Netflix.

Hvilke miniserier synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.    Skriv kommentar