Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De bedste Oscar-vindende film på Netflix

De bedste Oscar-vindende film på Netflix

19/02/2013 | Flixfilm

Netflix tilbyder mange timers underholdning, men hvis du ikke vil spilde din tid med middelmådige film, bringer vi her en liste over de bedste Oscar-vindende film på Netflix. Listen er baseret på vores egne holdninger.

eternal sunshine of the spotless mind netflix danmarkEternal Sunshine of the Spotless Mind
Da Joel Barish (Jim Carrey) erfarer, at hans ekskæreste (Kate Winslet) gennemgik en eksperimentel medicinsk behandling for at udslette alle minder om ham, beslutter han at gøre det samme med hende. Et mystisk drama som vandt prisen for bedste manuskript.

there will be blood netflix danmarkThere Will Be Blood
En ambitiøs guldgraver (Daniel Day-Lewis) får succes og forvandler en simpel landsby til et vækstcentrum, hvilket vækker den karismatiske unge prædikant. Daniel Day-Lewis vandt en Oscar for bedste hovedrolle, mens film blev nomineret til yderligere 7 Oscars.

no country for old men netflix danmarkNo Country for Old Men
Llewelyn Moss (Josh Brolin) falder tilfældigt over et blodigt gerningssted, en bil med heroin og to mio. dollars i kontanter og tager pengene og udløser derved en ukontrollabel voldsspiral. No Country for Old Men vandt 4 Oscars heriblandt bedste film.

Artiklen fortsætter under annoncen

the cove netflix danmarkThe Cove
The Cove begynder i Taiji, Japan, hvor den tidligere delfintræner Ric O’Barry ønsker at råde bod på have trænet de fem delfiner, der medvirkede i tv-serien Flipper. En dragende dokumentar som blev hyldet som årets bedste.

LÆS OGSÅ   Tim Burton overtaler Christina Ricci til at være med i ny 'Addams Family'-serie

pelle eroberen netflix danmarkPelle Erobreren
Pelle og hans far Lasse tror, de kommer til et paradis på Bornholm, men bliver behandlet som slaver. Lassefars håb om, at Pelle en dag erobrer verden, svinder dog aldrig. Det klassiske danske drama fra 1987 med tv-værten Pelle Hvenegaard (Dagens Mand) i hovedrollen.

pulp fiction netflix danmarkPulp Fiction
En burgerelskende lejemorder, hans filosofiske partner, en narkoafhængig gangsters prostitueret og en falleret bokser samles i denne henslængte komediekrimi. Quentin Tarantinos kultfilm som i 1995 var nomineret til 7 Oscars, men kun vandt for bedste manuskript.

monster netflix danmarkMonster
Aileen Wuornos (Charlize Theron), en highway-luder med ar på sjælen, skyder en sadistisk kunde og bliver USA’s første kvindelige seriemorder. Charlize Theron vandt en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle i 2004.

traffic netflix danmarkTraffic
Fra Sydamerikas marker til USA trækker kokainen sit spor af vold, korruption, død og tragiske menneskeskæbner for strissere, dommere, misbrugere og leverandører. Et stjernespækket krimidrama med Michael Douglas og Benicio Del Toro i hovedrollerne.

Se alle Oscar-vindende film på Netflix her: Link.
1 kommentar til De bedste Oscar-vindende film på Netflix

  1. Anita Rönneling - kl. 17:19, 26-02-2013:

    Yndlingsserie: Broen

Skriv kommentar