Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De bedste serier på Netflix

De bedste serier på Netflix

13/03/2020 | Flixfilm

De bedste serier på NetflixStreamingtjenesten Netflix har et utal af serier – drama, action, krimi, komedie – You name it!

En optælling fra Flixfilm.dk viser, at der på nuværende tidspunkt er mere end 1400 forskellige serier på Netflix og det er derfor ikke underligt, at det ikke altid er nemt at beslutte hvad man skal streame.

I denne artikel har vi derfor samlet en oversigt med de 25 bedste serier på Netflix, som netop nu ligger klar til streaming.

Listen er et udtryk for redaktionens personlige holdninger og er ikke endegyldig. Skriv gerne i kommentarfeltet hvis du synes at der er serier, som mangler på oversigten eller som du vil anbefale til andre Netflix-medlemmer.

Vi opdaterer listen løbende med nye og flere af de bedste serier på den danske Netflix.

Find også vores liste med de bedste film på Netflix Danmark.

Se de 25 bedste serier på Netflix Danmark herunder;

Better Call Saul

Artiklen fortsætter under annoncen

Better Call Saul

Denne forhistorie til Breaking Bad følger den ubetydelige advokat Jimmy McGill og hans forvandling til Walter Whites moralsk tvivlsomme advokat Saul Goodman.

Se Better Call Saul (5 sæsoner) på Netflix.

Black Mirror

Black Mirror

Denne sci-fi-antologiserie i kølvandet på The Twilight Zone viser de mørke sider af teknologien og menneskets natur.

Se Black Mirror (5 sæsoner) på Netflix.

Bodyguard

Bodyguard

En krigsveteran, der har hjulpet med at afværge et terroristangreb bliver sat til at beskytte en politiker, som var stor fortaler for netop den konflikt, han kæmpede i.

Se Bodyguard (1 sæson) på Netflix.

BoJack Horseman

BoJack Horseman

Mød den mest elskede sitcom-hest fra 90’erne – tyve år senere. Han er en gnavpot med et hjerte af… ikke helt af guld, men noget som ligner guld. Kobber?

Se BoJack Horseman (6 sæsoner) på Netflix.

Breaking Bad

Breaking Bad

En naturvidenskabslærer med uhelbredelig kræft producerer og sælger metamfetamin sammen med en tidligere studerende for at sikre sin families fremtid.

Se Breaking Bad (5 sæsoner) på Netflix.

Dark

Dark

Et forsvundet barn sætter fire familier i gang med en febrilsk søgen efter svar, mens de afdækker et hjernevridende mysterium, der spænder over tre generationer.

Se Dark på Netflix.

Homeland

Homeland

I dette medrivende og Emmy-vindende drama mistænker en CIA-agent en netop hjemvendt marineinfanterist for at være blevet terrorist efter otte år som krigsfange.

Se Homeland (7 sæsoner) på Netflix.

House of Cards

House of Cards

Frank Underwood, et hensynsløst kongresmedlem, vil have alt, og intet kan stoppe ham i dette durkdrevne politiske drama om magt, sex, kærlighed og grådighed.

Se House of Cards (6 sæsoner) på Netflix.

How To Get Away With Murder

How To Get Away With Murder

Den dygtige forsvarsadvokat og juraprofessor Annalise Keating og fem af hendes studerende bliver involveret i en særpræget mordsag.

Se How To Get Away With Murder (5 sæsoner) på Netflix.

Mad Men

Mad Men

Denne serie foregår i New York City i 1960’erne og handler om et reklamebureau i en tid, hvor den hensynsløse konkurrence var en attraktiv fristelse.

Se Mad Men (7 sæsoner) på Netflix.

Mindhunter

Mindhunter

I slutningen af 1970’erne udbreder to FBI-agenter kriminologien ved at fordybe sig i psykologien bag mord og kommer ubehageligt tæt på alt for ægte monstre.

Se Mindhunter (2 sæsoner) på Netflix.

Money Heist

Money Heist

Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens Kongelige Mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.

Se Money Heist (3 sæsoner) på Netflix.

Orange Is the New Black

Orange Is the New Black

Fra skaberen af Weeds kommer denne serie om en privilegeret New Yorker, der havner i et kvindefængsel, da en forbrydelse fra fortiden indhenter hende.

Se Orange Is the New Black (7 sæsoner) på Netflix.

Ozark

Ozark

En økonomirådgiver flytter sin familie fra Chicago til Ozark i Missouri, hvor han skal hvidvaske 500 millioner dollars på fem år for at tilfredsstille en narkobaron.

Se Ozark (2 sæsoner) på Netflix.

Peaky Blinders

Peaky Blinders

I 1919 er brutale Thomas Shelby leder af en berygtet bande i Birmingham, og han vil gøre alt for at komme frem i verden.

Se Peaky Blinders (5 sæsoner) på Netflix.

Sons of Anarchy

Son of Anarchy

Sons of Anarchy, en våbenhandlende motorcykelklub, tager kontrol med byen, men inden længe må de slås med rivaliserende bander, racistiske grupper og politiet.

Se Son of Anarchy (7 sæsoner) på Netflix.

Stranger Things

Stranger Things

Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

Se Stranger Things (3 sæsoner) på Netflix.

Suits

Suits

Da han imponerer en advokat med sin knivskarpe hjerne, scorer Mike, som droppede ud af universitetet, et eftertragtet job, selvom han ikke har en eksamen.

Se Suits (8 sæsoner) på Netflix.

The Affair

The Affair

Andenrangsforfatteren Noah og den desillusionerede servitrice Alison mødes i en badeby og skaber en farefuld forbindelse fyldt med skjulte lyster.

Se The Affair (4 sæsoner) på Netflix.

The Americans

The Americans

Dette koldkrigsdrama, der foregår i Reagans præsidentperiode, følger hverdagen for et sovjetisk agentægtepar og deres diskrete liv i Washington D.C.

Se The Americans (6 sæsoner) på Netflix.

The Crown

The Crown

Dette drama følger de politiske sværdslag og romancerne under dronning Elizabeth 2.’s regeringstid og de begivenheder, der formede anden halvdel af det 20. århundrede.

Se The Crown (3 sæsoner) på Netflix.

The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House

I glimt fra nutid og fortid følger vi en knust familie, der konfronteres med plagsomme minder om deres gamle hjem og de skrækkelige begivenheder, der drev dem ud af det.

Se The Haunting of Hill House (1 sæson) på Netflix.

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy

De genforenes, da deres far dør. De har superkræfter og afslører chokerende familiehemmeligheder – og en forestående trussel mod menneskeheden.

Se The Umbrella Academy (1 sæson) på Netflix.

Unbelievable

Unbelievable

Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.

Se Unbelievable (1 sæson) på Netflix.

When They See Us

When They See Us

Fem teenagere fra Harlem fanges i et mareridt, da de bliver falskt anklaget for et brutalt angreb i Central Park. Baseret på virkelige hændelser.

Se When They See Us (1 sæson) på Netflix.

Hvilke serier synes du er de bedste på Netflix? Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
3 kommentarer til De bedste serier på Netflix

 1. Michael - kl. 15:40, 13-03-2020:

  Må jeg foreslå en lignende liste for anime-serier og film? Der er ved at være en del derinde (kan personligt anbefale Fullmetal Alchemist, Your Lie in April og Aggretsuko)

 2. Gitte Knudsen - kl. 16:59, 13-03-2020:

  Luther
  Sense8
  The Fall ( er desværre taget af )

 3. René - kl. 18:36, 15-03-2022:

  Fin liste, men I har da helt glemt “Community”.
  (Kan med fordel ses med engelske undertekster, hvis man vil være
  sikker på ikke at misse en masse jokes, som kan være svære at fange)

Skriv kommentar