Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » De besøgende

De besøgende

16/07/2023 | Flixfilm

De besøgende på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et drømmehus på landet bliver til et mareridt for en familie, der er plaget af stadig mere uhyggelige fænomener og underlige lyde på loftet.Se De besøgende på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

De besøgende havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til De besøgende på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om De besøgende ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at De besøgende stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame De besøgende, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til De besøgende er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar