Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » De efterladte

De efterladte

26/08/2021 | Flixfilm

De efterladte på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, War
Instruktion: Anne-Grethe Bjarup Riis
Skuespillere: Marie Bach Hansen, Bodil Jørgensen, Laura Winther Møller
Spilletid: 130 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Flere tilfældige møder bliver gnisten til et forhold mellem en professor og en grafisk designer på et hospital, hvor deres partnere får behandling mod kræft.

De efterladte havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til De efterladte på YouTube.Se De efterladte på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om De efterladte ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at De efterladte stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame De efterladte, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til De efterladte er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar