Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » De fem benspænd

De fem benspænd

16/12/2020 | Flixfilm

Se De fem benspænd på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Jørgen Leth skal genindspille scener fra en af sine gamle kortfilm – efter Lars von Triers helt urimelige og særprægede regler. En film om det at lave film.

De fem benspænd havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se De fem benspænd på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om De fem benspænd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at De fem benspænd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame De fem benspænd, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til De fem benspænd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar