Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » De fil en aiguilles

De fil en aiguilles

12/06/2022 | Flixfilm

De fil en aiguilles på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Laurent Triay
Skuespillere: Gautier Bourgard, Paul Antoine Droiton, Julien Millot
Spilletid: 59 min
Land: France
Sprog: Spanish, English, French
IMDb-karakter: N/A

Handling: Følg med en gruppe dygtige highlinere i løbet af et spændende år, mens de går på line og ropejumper i fantastiske naturscenerier i Pyrenæerne.Se De fil en aiguilles på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

De fil en aiguilles havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til De fil en aiguilles på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om De fil en aiguilles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at De fil en aiguilles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame De fil en aiguilles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til De fil en aiguilles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar