Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » De Frigjorte

De Frigjorte

01/12/2020 | Flixfilm

Se De Frigjorte på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Erik Clausen
Skuespillere: Erik Clausen, Helle Ryslinge, Leif Sylvester, Anne Marie Helger
Spilletid: 97 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Han vidste præcis, hvem han var, hvad han ville have, og hvad han ville med sit liv. Lige indtil han mistede sit job.

De Frigjorte havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se De Frigjorte på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om De Frigjorte ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at De Frigjorte stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame De Frigjorte, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til De Frigjorte er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar