Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » De Hel Van ’63

De Hel Van ’63

25/04/2022 | Flixfilm

De Hel Van ’63 på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Steven de Jong
Skuespillere: Willeke van Ammelrooy, Chantal Janzen, Pierre Bokma
Spilletid: 108 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch, Western Frisian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Forholdene under Elfstedentocht i 1963, et 200 kilometer langt skøjteløb i Holland, var så brutale, at de få, der kom i mål, blev legender.

De Hel Van ’63 havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til De Hel Van ’63 på YouTube.Se De Hel Van ’63 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om De Hel Van ’63 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at De Hel Van ’63 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame De Hel Van ’63, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til De Hel Van ’63 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar