Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » De Hel Van ’63

De Hel Van ’63

25/04/2022 | Flixfilm

De Hel Van ’63 på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Drama, Sport
Instruktion: Steven de Jong
Skuespillere: Willeke van Ammelrooy, Pierre Bokma, Kees Prins
Spilletid: 108 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch, Western Frisian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Forholdene under Elfstedentocht i 1963, et 200 kilometer langt skøjteløb i Holland, var så brutale, at de få, der kom i mål, blev legender.

De Hel Van ’63 havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til De Hel Van ’63 på YouTube.Se De Hel Van ’63 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om De Hel Van ’63 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at De Hel Van ’63 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame De Hel Van ’63, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til De Hel Van ’63 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar