Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De mest sete serier på Netflix i 2014

De mest sete serier på Netflix i 2014

09/12/2014 | Flixfilm

netflix logo2Netflix blev lanceret i Danmark i 2012 og har siden indtaget Danmark med storm, hvor undersøgelser har vist at næsten en halv million danskere har adgang til den amerikanske streamingtjeneste. Eftersom år 2014 lakker mod enden, har Flixfilm hermed lavet en liste over de mest populære serier på Netflix.

Streamingtjenesten oplyser dog ikke egne seertal, men vi har ved hjælp af statistik, søgninger og sidevisninger fundet frem til de fem mest sete serier på Netflix i 2014.

Se årets mest sete serier her;

sons of anarchy sæson 5 netflix5. Sons of Anarchy
Sidste afsnit af serien Sons of Anarchy er netop rullet over skærmen på amerikansk tv, hvilket markerer enden for den hårdslående motorcykelklub, der slås med rivaliserende bander, racistiske grupper og politiet. I Danmark må vi dog vente lidt endnu med at se afslutningen da kun de første fem sæsoner er tilgængelige på Netflix på nuværende tidspunkt. Det forventes dog, at flere sæsoner får premiere på Netflix i løbet af 2015.

Se Sons of Anarchy på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

the walking dead popular danmark4. The Walking Dead
Sidste år var zombie-serien The Walking Dead den tredje mest sete serie på Netflix Danmark, mens den i år må se sig falde til en fjerdeplads. Det betyder dog ikke, at populariteten er faldet væsentligt, da danskerne stadig er vilde med serien og sluger hvert et afsnit. I The Walking Dead vågner vicesheriffen Rick Grimes op fra koma og opdager, at verden plages af zombier, og han begynder derfor at lede efter en lille skare af overlevende mennesker.

Se The Walking Dead på Netflix.

suits netflix3. Suits
Det amerikanske komediedrama Suits har i år indfundet sig på en tredje plads. Serien havde premiere på Netflix sidste år og det lader til at danskerne ikke kan få nok og efterspørger derfor ofte nye afsnit. I Suits følger man Mike Ross, der arbejde som advokat i New York – selvom han droppede ud af universitet og ikke færdiggjorde sin uddannelse. Der er på nuværende tidspunkt to sæsoner af Suits tilgængelig på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i juli 2024

Se Suits på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

homeland succes danmark2. Homeland
En anden serie, der har fået enorm popularitet i Danmark er den amerikanske dramaserie Homeland, som også er at finde på andenpladsen over årets mest sete serie på Netflix. I Homeland mistænkes en tidligere soldat for at være landsforræder og det er nu op til en CIA-agent, at afsløre hans sande identitet. Der findes på nuværende tidspunkt tre sæsoner af Homeland på Netflix Danmark.

Se Homeland på Netflix.

orange is the new black 2014 netflix1. Orange is the New Black
På en absolut førsteplads finder man Netflix-serien Orange is the New Black, om den biseksuelle Piper Chapman, der må tilbringe 15 måneder i et kvindefængsel efter at være blevet dømt for narkotikasmugling. Sæson 2 havde premiere i sommers og serien har på rekordtid skabt sig en kæmpe fanskare. Serien har tilmed overgået det politiskdrama House of Cards i popularitet. Det forventes at tredje sæson af Orange is the New Black får premiere på Netflix til juni 2015.

Se Orange is the New Black på Netflix.

Det kan endvidere nævnes, at serier som House of Cards, Breaking Bad, Violetta, Arrow, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries og Supernatural ligeledes har været meget populære på Netflix det forgangne år, men altså ikke nok til at komme op i top 5.

Undersøgelsen er udarbejdet af Flixfilm.dk og resultaterne er baseret på mere end 4 mio. sidevisninger lavet af danskere bosat over hele landet. Flixfilm er Danmarks største nyhedsside for Netflix-medlemmer og enthusiaster med over 100.000 unikke besøgende om måneden.
4 kommentarer til De mest sete serier på Netflix i 2014

 1. L - kl. 14:34, 09-12-2014:

  Hvor ville jeg dog bare ønske, at der snart kom flere sæsoner af Supernatural .. Bedste julegave! Har ivrigt ventet længe.

 2. William - kl. 15:31, 10-12-2014:

  Tror bestemt Dora skulle have ligget nummer et på denne liste ;0)

 3. V.P - kl. 17:21, 10-12-2014:

  Det var dog den mest misvisende overskrift ever! I har simpelthen ved hjælp af statistik (på hvad?) og søgninger (på google?) kombineret med sidevisninger på jeres egen side regnet jer frem til, hvad der er de mest sete serier på Netflix? Undskyld mig, men du har regnet dig frem til, hvilke serier vi danskere er mest interesseret i at læse om. 4. BK - kl. 18:15, 10-12-2014:

  Virker meget usandsynligt.. det KAN være at det er tal for desktop, men hvordan skulle i dog kunne tjekke app og appleTV?

Skriv kommentar